2014. szeptember 17., szerda

Lust for Luster blog

Sziasztok!
A mostani nem a megszokott körmös poszt lesz,hanem egy új magyar blogot szeretnék bemutatni nektek pár szóban a manikűr és divatvilágból!
A Facebookon a Körömlakk csere-bere csoportnak tagja vagyok,és ott láttam meg elsőként Hédi (20) bejegyzéseit.Mit ne mondjak,elsőre pillantásra,azt hittem,hogy ez egy régen indult és profi blog,de amikor ráklikkeltem az oldalára és jobban körülnéztem,hamar rájöttem,hogy egyáltalán nem régen indult.Emberek,ez egy friss blog,és nem is akármilyen!
Először a blog kinézetéről kell szólni pár szót: friss,letisztult,modern és nincs teleaggatva hirdetésekkel,kuponkódokkal, internetes oldalak mutogatásával,azaz nem vonhatja el a figyelmünket semmi sem a blog pásztázásáról.
A bejegyzésekről pedig: Már az első posztban -ami szeptember 3-án íródott- ,lehet látni,hogy mennyi odaadás és munka van.A felvezető szövegekben semmilyen 'rizsa' nincs,Hédi egyből a lényegre tér,ami természetesen az olvasó célja is.A képek élethűek és precízek,ami tükrözi,hogy itt komoly dologról van szó,nem csak hobbiról.


Az én kedvenc bejegyzésem tőle a Half Moon Mani és az Inspired by an FF Clutch.Nézzétek csak őket!



Egy szóval én nagyon örültem,hogy rátaláltam Hédi blogjára,sikerült rákattannom és minden nap olvasnom,remélem veletek is ez fog történni,hiszen egy nagyon kreatív,ízléses,új és tehetséges bloggerina jelent meg szeptembertől a képernyőinken!Nem is érdemes (csak) írnom róla,nézzétek meg ti is a saját szemetekkel! :) Én csak álmodozok arról,hogy nekünk Lénával mikor lesz ilyen szép a blogunk.

És a plusz...képzeljétek,nyereményjátékot hirdetett az olvasói számára,amiben minden Facebookon megosztó és a Facebook oldalát lájkoló indulhat,hogy minél többen megismerjék őt.Én már jelentkeztem,ti se hagyjátok ki! :)





Igen,a posztnak köze van a nyereményjátékhoz,mert szerettem volna hirdetni nektek is,de gondoltam ne csak ennyit írjak már,hogy 'hé Olvasó!Izé,nyereményjáték van Hédinél,érdemes indulni...'  így pár sorban be is mutattam nektek a Lust for Luster-t.Nem azért írtam róla,hogy megnyerjem Hédit a szövegemmel és én kapjam a nyereményt (de nem tagadom,örülnék neki) ,hanem mert olyan bloggerináról van szó,akinek a bejegyzéseit kár lenne kihagyni.


Hogy tetszik nektek a Lust for Luster? :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése