2015. január 11., vasárnap

Kacskaringós mani

Sziasztok!
Kicsit későn jelentkezem az év első posztjával, de mostanában próbáltam pihentetni a körmeimet, mert újra kezdenek "haldokolni". Ez bővebben azt jelenti, hogy lemezesen nő, könnyen hajlik és a körömvégeim színtelenek. A körömlakk formájú erősítők nem segítenek majdnem semmit, így 10 napja elkezdtem (multi)vitamint szedni, amiben ugye minden benne van. Ezelőtt a híres DM haj és bőrvitaminján éltem, de nem láttam változást, pedig beszedtem egy dobozzal. Tudom, hogy ennyi idő alatt amúgy se látszódik meg sok minden, de azért szerintem egy kis változást már kellene érzékelni, pl. hogy továbbra is érdemes-e folytatni ennek a vitaminnak a szedését, vagy nem. Legalább ennyit. A multivitamin szedésén kívül minden este krémezem a kezeimet és a körömágybőrt shea vajas krémmel, ez viszont tényleg puhítja és javítja a körmöm környékének állapotát. Ha van valami ötletetek, tippetek, tanácsotok a gyenge körmeimre, akkor azt szívesen várom!
Na de mivel imádom a körömlakkokat, nem bírtam sokáig a pihit (2 hét), főleg mert karácsonyra kaptam Lénától 2, és Mazsolától is 2 körömnyomda lemezt, így valamelyiket mindenképp ki kellett próbáljam. Először azt hittem, hogy nem olyan nehéz ez a nyomdázás, aztán amikor elérkeztem a gyakorlati részéhez.... :D Ne tudjátok meg. A minta fele vagy a pecsételőn maradt, vagy a lemezen, de egy kis gyakorlás után sikerült ennyit kihozni magamból. Még így se került a körmeimre az egész minta, volt ahol megfestettem, de második próbálkozásom ez, így légyszíves nézzétek el ezt nekem >.<  :D

(A mutató és kisujjamon nem ilyen kékes, néhol babakék színű a lakk, hanem inkább lilás-kék, csak a fényképezőm ezeket nem tudja jól megoldani...)















Felhasznált eszközök:

Avon Matte grey cement
S-he 110
Rival de Loop #12 coconut milk
Gabrini M114
MoYou Cookbook 03-as lemez
Ebayes kör alakú matricák


Hogy tetszett a manikűr?


4 megjegyzés:

  1. Milyen gyönyörű és elegáns lett :)

    VálaszTörlés
  2. Ez a minta nagyon jó! Sok jó nyomdázási praktikát írtak a bloggerek, érdemes megfogadni őket!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ideje már utána nézzek, ha vannak lemezeim :D Amint időm engedi... :)

      Törlés