2015. január 16., péntek

Kedvenc téli teal lakkom

Sziasztok!
Karácsonykor az egyik legjobb barátnőmtől kaptam díszítőszalagokat, így ezt nem elfelejtve most használtam belőlük. A S-he teal zöld lakk már szerepelt a blogon, de muszáj volt még egyszer felkenjem a téli időszakban, mert egyszerűen imádom, és nem csak azért, mert Szlovéniában vettük, hanem mert tökéletes az állaga és a fedése is, és szerintem ez egy elég egyedi szín.
A szalagok felhelyezésével volt egy-két kisebb problémám, mert még nem sikerült kitapasztalnom a "technikáját", párszor elmászkáltak a csíkok a helyükről, de fél óra után sikerült elhelyeznem őket. :D
A szalagok közti területet színeztem be a S-he-vel, majd eltávolítottam a csíkokat, és ezután jöhetett ugyanezzel a lakkal a pontozás, majd száradás után mindegyik kapott kisebb fehér pontocskákat is, úgy, hogy körülötte kilátszódjon a színes lakk. Nem túl bonyolult az elkészítése, viszont mutatós!






Hogy tetszik a manikűr? Szerettek díszítőszalaggal dolgozni? :) 

Szép hétvégét!



7 megjegyzés:

  1. Mozgalmas mani :) Nem szoktam díszítőszalagozni, pedig tetszik az eredmény. Nekem még a cellux is nehézkes, béna vagyok hozzá :) Maradok a nyomdánál.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én se gyakran, de próbálok minél több technikát és eszközt kipróbálni :)
      Köszi! :)

      Törlés
  2. Nagyon jól néz ki ez a manikűr! :)

    VálaszTörlés