2015. szeptember 28., hétfő

Manikűrvadász 20. forduló

Sziasztok!
Immáron elérkeztünk a híres kezdeményezés 20. fordulójához, amire én is újra jelentkeztem. 
Az e-mailt konkrétan a jelentkezési határidő utolsó percében küldtem el Nikinek, de még így is bekerültem a mostani körbe, hála neki. A párok sorsolásakor Yndrét kaptam, aminek örültem, mert még nem találkoztam a blogjával és kíváncsian indulhattam neki a felfedezésnek. 


Az Yndrelian Beauty 2012-ben indult és ezalatt az idő alatt sokféle és változatos bejegyzést tett közzé a bloggerina, melyeknek (természetesen) szerves részük a körömlakkok. Rengeteg egyedi darabot találunk nála, melyek nem drogériás lakkok, ennek köszönhetően érdeklődve és sokszor nyálcsorgatva görgettem a képeket. :D 
A poszt témájára kanyarodva, az egyik őszi körömkihívásos bejegyzése által inspirálódtam, név szerint az Esernyős volt az. El kell mondjam, (bár nem szeretnék újra panaszkodni), hogy a dolog nem ment zökkenőmentesen, ugyanis szombaton "szerencsére" megbolondult a fényképezőgépem, és az összes fotómat letörölte magától. Az újonnan készült fotókat se mentette le, nem lehetett azokat visszanézni, szóval lassacskán már én is a megbolondulás határán voltam... Mivel szegény gép már az utolsókat rúgja, a képek minősége tűrhetőnek is nehezen mondható, de nem szerettem volna visszalépni ebből a körből, mert tudom milyen rossz érzés lenne az a másik félnek, hogy tőle nem választottak manikűrt.

Yndre manikűrje:


És az én verzióm:


Az alapszín a Golden Rose Matte Velvet kollekciójának a 102-es árnyalata, melyre akrilfestékkel festettem meg az esernyőt. A vízcseppeket fedőlakk, valamint egy fogvájó segítségével pöttyöztem fel egymásra, több rétegben.Mindenképp nézzétek meg a többi lány munkáját is! :)

16 megjegyzés:

 1. Aranyos lett, az esőcseppek olyan élethűek :D

  VálaszTörlés
 2. Nagyon édes lett, az esőcseppek a legcukibbak :)

  VálaszTörlés
 3. Jaj de édes lett! És most éppen illik is ehhez a borongós, esős időhöz :) Nagyon cukit alkottál, biztos jobb kedved volt ha ránéztél!

  VálaszTörlés
 4. Nagyon ötletes az esőcsepp : )) szép lett!

  VálaszTörlés
 5. Nagyon ötletesek az esőcseppek, először csak nézegettem, hogy ezek most valódiak-e. :D

  VálaszTörlés
 6. Nagyon tetszik, az esőcseppek igazán ötletesek, feldobják a manit. :)

  VálaszTörlés
 7. abszolút hoztad az elmúlt pár nap esős-borongós emlékeit ezen a manin :D nagyon jó lett!

  VálaszTörlés
 8. Vidám, esős, realisztikus manikűr, imádom ezt az ötletes vízcsepp-technikát! :)

  VálaszTörlés
 9. Nagyon ötletes. És aranyos is egyben :)

  VálaszTörlés
 10. Nagyon ötletes és illik az esős őszhöz :)

  VálaszTörlés