2016. február 28., vasárnap

DONUT worry, be happy!

Sziasztok lányok! :)
Ha már ebben a hónapban degeszre ettem magam fánkokkal, úgy gondoltam ideje lenne ezeket a finomságokat a körmeimen is megörökíteni. Amúgy is régóta ki akartam próbálni ezt az édes, de részletes designt. :)
Az alap szín az Avon Gel Finish kollekciójának a P818 (?) árnyalata, ami a honlap szerint a Lavender Sky névre hallgat (kár, hogy ezt a nevet nem írták rá az üveg kis címkéjére, úgy egyszerűbb dolgunk lenne). A lényeg, hogy ő egy világos pasztelles, kicsit piszkos lila 2 vékony rétegben felkenve. Amúgy már 1 vastagabb rétegben is szépen fed, szóval elégedett vagyok vele!

A fánkokat a 2 hete bejegyzésben bemutatott BPS-es ecsetemmel festettem meg, amire ő kitűnően alkalmas volt. Ezután a nude fánkokat egy sötétebb színnel árnyaltam, majd egy halvány rózsaszín színt kikerve festettem rájuk a cukormázat. Egy erősebb rózsaszínnel árnyaltam a fánkok belsejét, hogy kicsit 3D-s hatásuk legyen, majd a mázban "elszórtam 1-2 cukorkát", végül fekete akrillal és egy általam megvágott, nagyon vékony ecsettel körvonalaztam őket. A nemvalamitökéletes fánkok köré világoskék és barackos lakkal apró, hosszúkás vonalakat húztam, cukorkákat jelképezve, majd a Moyra gyémántfényű fedőlakkjával fikszáltam mindent.








Kellemes hetet kívánok nektek! :)


13 megjegyzés:

  1. Jaj, de édes! Nem beszélve arról, hogy milyen szuperül megfestetted! :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon cuki lett. :)
    Nekem is megvan ez a lakk, épp itt az ideje újból elő venni. :-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi Bogi! :))
      én is azt tenném a helyedbe, főleg, hogy közeledik a tavasz ;)

      Törlés
  3. Nagyon csinos lett. *-* Na meg fincsi. ^^

    VálaszTörlés
  4. Ez fantasztikusan jó lett!! Vágyom erre a lakkra, de van vagy 5-6 piszkos lila színem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm Audrey!! :)
      szépnek tényleg szép a színe, de sajnos ő nem az az igazi tavaszi, tiszta, pasztel lila lakk :(

      Törlés
  5. Annyira jó lett! Nekem nagyon tetszik! :D

    VálaszTörlés
  6. A fánkokat a 2 hete bejegyzésben bemutatott BPS-es ecsetemmel festettem meg, amire ő kitűnően alkalmas volt. Ezután a nude fánkokat egy sötétebb színnel árnyaltam, majd egy halvány rózsaszín színt kikerve festettem rájuk a cukormázat. Egy erősebb rózsaszínnel árnyaltam a fánkok belsejét, hogy kicsit 3D-s hatásuk legyen, majd a mázban "elszórtam 1-2 cukorkát", végül fekete akrillal és egy általam megvágott, nagyon vékony ecsettel körvonalaztam őket. A nemvalamitökéletes fánkok köré világoskék és barackos lakkal apró, hosszúkás vonalakat húztam, cukorkákat jelképezve, majd a Moyra gyémántfényű fedőlakkjával fikszáltam mindent.pakistani designer suits , pakistani designer lawn , lawn dresses stitching designs , buy lawn suits online , pakistani lawn brands , lawn dress design , suiting brands in pakistan , lawn fabric online

    VálaszTörlés