2016. február 21., vasárnap

Hőre változó BPS-es körömlakk

Sziasztok!
Ez az új BPS-es lakkom már hetek óta a fiókomban ült, kipróbálatlanul, így ma úgy gondoltam, hogy tesztelés után írnék róla pár sort.


Az üveg (és az ecset) ugyanolyan és ugyanakkora, mint a már novemberben tesztelt "galaxisos" BPS-es lakkom, szóval 6 ml-s, ami a BPS oldalát böngészve becsapós lehet, mert a képeken nem tűnik ilyen kicsinek. Én először be is dőltem neki, mert nem olvastam utána figyelmesen...



Én a C23-as árnyalatot választottam, ami az oldal leírása alapján szürkéből fehér színbe megy át a test hőmérsékletének változásakor, de ezt lejjebb jobban fogjátok látni. 
A lakk állagában megint csak nem különbözik a Shimmer Starry Sky-os darabtól, ugyanazokat a jellemzőket tudom elmondani róla: nyúlós, zselészerű, de mégis egy hangyányit krémesebb, mint a Starry Sky. Egyáltalán nem folyós, de nem is sűrű, jól kezelhető az állaga.



Nem tipikus erős lakk szaga van neki, szóval most anyuék se mondták az emeletről azt, hogy "már megint lakkozol Dóri?! , de ehelyett nem túl erős, viszont büdös, szemét szaga van. Ezt már Ciskánál is olvastam, szóval ezek a BPS-es lehúzhatós lakkok ilyenek. Nyúlósak, és kissé büdösek... Nem szúrta az orromat, egy lakkozás erejéig kibírtam, de azért én is örültem volna, ha a készítők erre egy kicsit jobban odafigyelnek.

Az első rétegre max. 10 percet vártam, hogy megszáradjon, ezután kentem fel a második réteget, amivel már elértem a kívánt hatást: nem foltos, és egyenletes felületet. 


Az én körmeimen általában teljesen szürke színű a lakk, de meleg felület hatására (pl. ha a nyakamhoz érintem) már kezd világosszürkévé változni a körömvégem.
A képeken hideg és meleg vízbe mártással teszteltem a körmömön, hogy mit is tud a C23-as, így láthatóbb és feltűnőbb a változás. 
Amikor hideg vízbe mártottam az ujjam, akkor sötétszürke lett, amikor pedig meleg vízbe, akkor piszkos fehérré/halvány szürkévé változott át:


Jól látható, amikor már kezd lehűlni a körömvég:


Csak hideg és csak meleg vízben:


Összességében véve (a szagától eltekintve) nincsen problémám a lakkal, bár hosszabb ideig is megmaradhatna ez a halvány fehéres színe, mert nagyon tetszik, de sajnos hamar visszavált sötétszürkére. Nyáron lehet, hogy jobban működne a dolog, akkor is ki fogom próbálni.... :)

Viszont a lehúzhatóság nem vicc, amit ígér a BPS, azt teljesíti is a lakk: nálam 2 darabban könnyen le lehetett húzni a megkötött lakkréteget, úgy, hogy nem sértette meg a körmömet. Ez hatalmas plusz, mert én a körömlakk kaparásról vagyok híres (tudom, tudom...), ami nem mindig használ szegény körömlemezeimnek, de vele nem lesz probléma, csak lehúzom és kész. :D

Ó, és egy kis videót is készítettem róla, remélem betölt:


Ha nektek is megtetszett ez a lakk, akkor ezen a linken tudjátok őt megrendelni, jelenleg $4,44-ért.
Teljes árú termék vásárlásakor pedig nyugodtan használjátok ezt a kuponkódot, ami 10%-ot levon fizetéskor:
KWSQ10





Remélem jól telt a hétvégétek!
Kellemes hetet kívánok! :)

10 megjegyzés:

  1. Jaj, de jó azt hiszem kérek ezekből a lakkokból legközelebb tesztelésre! Nem voltam biztos benne, hogy működne a színváltás és nem mertem most, de majd legközelebb. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dejó, örülök hogy te is fogsz kérni, tényleg klasszak ezek a termo lakkok! :) mostmár amúgy többször vált erre a piszkos fehér színre, akkor is ha nem lógatom meleg vízbe, szóval imádooom :D

      Törlés
  2. Nagyon jó a színváltása, ez tetszik! Kár, hogy a szag nekem már bőven elég indok arra, hogy többet ilyenből ne válasszak se tesztelésre, se rendeléskor :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy neked is tetszik Ciska! :)
      Én a szagokkal még küzdök, mert ilyen darabokat nem mindenhol látni :D

      Törlés
  3. Űűűű, ez szuper!! :) Mostanában pont ilyen szürkés árnyalatban gondolkozom, nagyon érik, csak találnom (vagyis keresnem) kell egy jót... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen az, nagyon szereteem! :)
      Amúgy még én is keresem a tökéletes szürke krém lakkot, de nagyon nehéz rátalálni a megfelelőre, mert amúgy is kevés van belőlük a drogériás polcokon :(

      Törlés
  4. Az a szag eltántorít. De így képen nagyon jól mutat :) Villámgyorsan vált át, ahogy látom.

    VálaszTörlés