2013. december 11., szerda

Hópelyhes manikűr

Sziasztok!
Tudjuk,"kicsit" elcsúsztunk a bejegyzésekkel,de nem is firtatom tovább,meg írom az okokat,hogy miért nem voltunk jelen,mert nem érdemes,én sem olvasnám szívesen egy blog bejegyzésében,hogy mennyi meg hány baja van a szerkesztőnek,mert ez nem erről szól.
Tehát!Mivel már egy ideje beléptünk a decemberbe,egy téli hangulatú manikűrt hoztam ma nektek,hátha ennek hatására ti is kedvet kaptok plusz hátha meggondolják magukat a felhőcskék és szórnának egy kis havat.Merthogy itt,Pesten eddig egyszer esett,és délre el is olvadt,úgyhogy nem láttam belőle sokat,csak mások Facebook oldalain.
Alapnak Valerian-t a Models Own-tól kentem fel 2 rendben,és mivel ezek a homok-csillám lakkok elég hamar megszáradnak,max. 8 perc után kezdhettem is a hópehely minta megrajzolását.A pelyhecskéket egy francia manikűr tollal rajzoltam meg,ami sokkal egyszerűbb volt,mint a hagyományos díszítő körömlakkokkal,mert a hegye,olyan mint a filcnek és szép vékony rétegben fog,ami ugye könnyebben szárad.Ennek a tetejére még 1 réteg NYC-Turbo Dry Top Coat-ot vittem fel.
A fedőlakk sajnos kicsit elkente a hópihét. :(


Felhasznált körömlakkok:
NYC-Turbo Dry Top Coat,Ombia Cosmetics-French Manicure Pen,Models Own-Valerian


Hogy tetszik a hópihés manikűr?Kipróbálnátok?

1 megjegyzés:

  1. Ever wanted to get free Google+ Circles?
    Did you know that you can get these AUTOMATICALLY & ABSOLUTELY FOR FREE by registering on Like 4 Like?

    VálaszTörlés