2015. május 11., hétfő

Manikűrvadász 16. forduló
Sziasztok!
A manikűrvadász 16. fordulójában párként Andit kaptam, a MyMomentNails blog írónőjét. Már a párok kihirdetésének napján elkezdtem böngészni a blogját, hiszen eddig még nem ismertem őt, se a manikűrjeit. Több szépséggel is találkoztam, de ezen a manikűrön akadt meg a szemem:


Eddig minden szép és jó volt, hiszen Andi manikűrje gyönyörűen néz ki, de ha tudtam volna, hogy nekem a megvalósítása ennyire nem fog menni, akkor inkább nem kezdek bele. 
Megjegyzés, nem muszáj elolvasni:
Nem akarok nyavalyogni, de ez most nagyon nem jött össze nekem, a legrosszabbul sikerült körmös kreációim közé tudnám sorolni a mait... És nagyon sajnálom, hogy pont egy ilyen alkalomkor szúrtam el a dolgot, de már se energiám, se időm sincs ezek után újat kreálni.
Nem a mintával volt a baj, hanem én egyszerűen bal lábbal keltem fel. Rossz hangulat, türelmetlenség, merülő kamera aksi, borzalmas fények és meg is van a recept egy ilyen, ki se mondom mihez...  Lehet, hogy a vizsgaidőszakkal járó idegesség is közrejátszik. 
És nem sajnáltatni akarom magam, de most ez van bennem és nem tudom szépíteni a dolgokat. 
Néha ilyen is kell.32 megjegyzés:

 1. De jó, nagyon feldobják a 3D díszek!

  VálaszTörlés
 2. Szerintem ez tök tuti! Nagyon klasszak a színek, a díszek! :))

  VálaszTörlés
 3. Túl sötéten látod a dolgot, szerintem nagyon jó, dekoratív kis manikűr lett! Relax! :))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Erina, örülök, hogy tetszik! És megpróbálok... :) ♥

   Törlés
 4. Ne keseredj el, van az úgy, hogy semmi nem akar sikerülni. A manid egyáltalán nem olyan rossz, mint ahogy leírtad. Szeritnem klassz lett :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Csak sajnálom, hogy pont most... :/ Na de már próbálok túlesni ezen a dolgon :) Köszönöm szépen! ♥

   Törlés
 5. Nekem nagyon tetszik és nem csak úgy írom ezt! Egyáltalán nem szúrtad el. Én is voltam úgy, hogy nagyon tutit akartam és sehogy nem jött össze az, amit megálmodtam :) Az utóbbi néhány manikűrvadász fordulóiban nem készült manikűr tőlem, (hiába volt párom), úgyhogy nagyon örülök, hogy a tiéd elkészült :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj de örülök, hogy elnyerte a tetszésed Andi! :) Nem szerettelek volna cserbenhagyni,sejtem milyen érzés, amikor várakozások után kiderül, hogy a párunk nem is készített tőlünk manikűrt... :/ És köszönöm a dicsérő, vigasztaló szavakat, segített! :))

   Törlés
 6. Szerintem sem ennyire vészes a helyzet, azok a virágok nagyon cukik! Mindig nem sikerülhet tökéletesre a manink, szerintem nincs olyan lány, aki ne készített már egy tucat olyan manikűrt, amivel nem volt megelégedve! (Olykor alaptalanul! ;) )

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Akkor ezek szerint egy pár baki belefér... :D Köszönöm szépen Isabella! ♥

   Törlés
 7. Nekem nagyon tetszik! Nagyon aranyos! :)

  VálaszTörlés
 8. Ez baromira tetszik ^_^ nagyon jó lett *-*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj, köszönöm szépen, nagyon örülök, hogy tetszik neked! :) :)

   Törlés
 9. Milyen izgalmas kis manikűr lett ez! Elsőre bevallom, nem tetszett annyira, inkább a sötétkék lakk szépsége fogott meg, azonban észrevettem, hogy a rácsmintára helyezett virágszirmokat imitáló kövecskék színvilága úgy illeszkedik ehhez a sötétkékhez, mint a borsó meg a héja.
  Egy perc alatt szerettem bele ebbe a manikűrbe! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ilyen szép kommentet se kaptam még, köszönöm szépen Bandita! :) Jó volt végigolvasni!

   Törlés
 10. Szerintem nagyon szép lett! Örülnék, ha ilyet tudnék csinálni :D

  VálaszTörlés
 11. Mi ezzel a baj? Azok a virágok nagyon szuperek rajta!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem magamhoz képest nem sikerült valami hűdejóra, csak az volt a bajom vele :(
   De örülök, hogy tetszenek Audrey! :)

   Törlés
 12. Szerintem egyáltalán nem lett rossz a végeredmény, nagyon tetszenek a virágok rajta:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi szépen Petraa! :) Nagyon örülök, hogy tetszik neked!

   Törlés
 13. Szerintem is szép lett, ne keseredj el :) Átérzem amiket írtál mert én is hasonlókkal küzdöttem: lemerült akksi, beszakadt köröm, türelmetlenség, idegeskedés.. és pont az első manikűrvadászomon. De aztán végül valamit mégis összehoztam és utólag örülök hogy megcsináltam és nem adtam fel. Szerintem aranyosak a kis virágaid, biztos Andinak is tetszik! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Dorcy, örülök, hogy te is szépnek gondolod! :)
   Szóval nem túl ritka az, hogy az embernek egyszerre jönnek össze a dolgok... :D De igen, az a lényeg, hogy nem adtuk fel!
   Amúgy nem is tudtam, hogy te is benne vagy/voltál a körmös szférában, csak a Made for you blogodat láttam (amin eltátottam a számat, gyönyörű és egyedi ékszereket készítesz...!)

   Törlés
 14. Mindkettőtöké nagyon tetszik! :)

  VálaszTörlés
 15. Nem tudom miért vagy elégedetlen vele, amikor bámulatosan szépet alkottál! Én összetenném két kis kezemet, ha ilyet tudnék csinálni. Szerintem nagyon szép és büszke lehetsz rá :)

  VálaszTörlés
 16. mennyire jók a virágok!! *-*

  VálaszTörlés