2014. július 13., vasárnap

Matróz körmök

Sziasztok!
Hogy telt a hétvégétek?Mivel töltöttétek?A barátaim és én kihasználtuk a tegnap délutánt: összegyűltünk egy grillezésre és mályvacukor valamint virsli sütögetésre,nagyon jól telt!Ma délelőtt pedig páran ellátogattunk a Margit-szigetre,sétálgattunk,fotóztunk és lógattuk a lábunkat (a szökőkútban). :) Jó időt fogtunk ki,csak hazafele kapott minket el az eső,de legalább lehűltünk egy kicsit.Kellett ez a kis időtöltés velük,mert pénteken jöttem haza Erdélyből,(ahol amúgy találkoztam Pankával,a Panka's Beauty írójával,mekkora mázli *-* Amikor megláttam,el se hittem,hogy Ő az :) <3 )szóval így egy hete már nem láttam őket,holnap pedig megyek egy táborba,aminek ahogy vége lesz,megyek is a következőbe...Legalább találkozni fogok régi és új emberekkel.Már nagyon várom!
Ma délután egy tengeri manikűrt készítettem,mert nem volt nagyon más ötletem a hétre,és mindenhol ezeket a típusú "festéseket" láttam,így nekem is ki kellett próbálnom.Körülbelül 1 óráig pepecseltem az egésszel. Remélem tartani fogja magát az elkövetkezendő napokban,mert nem lesz lehetőségem kijavítani.

Anyukám azt hitte,hogy egy kóbor kutyával pózoltatom a körmeimet.Remélem nektek nem ez jutott először eszetekbe a képről...:"D


Az összes mintát kézzel festettem,a pöttyöket pedig a ma kapott ebay-es pontozó(i)mmal. Nagyon beváltak!




NYC Turbo Dry
Lovely 25
Orkide 219
Maybelline Colorama 80
Lovely Strongly Regenerating Nailcare
 ecsetek,pontozók


Szerintetek milyen az erre a hétre készített manikűr?


4 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lett!:)) xx
    Bianka

    VálaszTörlés
  2. Most találtam rá a blogodra ( az előző blogomat bekövetted, szóval valahogy így) és fantasztikus. Kevés olyan egyedi és igazán jó körmös oldalt tudok, de a tiéd az egyik legjobb. :) Szóval, ha van kedved benézhetsz hozzám is (új blog):

    http://blueelephantsite.blogspot.hu/

    Adél xxx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bocsanat elore is a valasz miatt,nincs ekezetem... :(
      Atyaeg,koszonom szepen ezeket a dicsero szavakat,nagyon kedves vagy Adel!Feldobtad a napomat! :)
      Mindenkepp meg fogom nezni reszletesebben a blogodat,de mar olvastam par posztot.Rengeteg munka lehet vele,nagyon preciz vagy! :)
      En a nyar folyaman mar nem fogok tudni irni tobb bejegyzest,mert el vagyok utazva,de remelhetoleg szeptembertol mar menni fog!
      Koszonom,hogy irtal! <3

      Törlés