2015. november 26., csütörtök

Havazás/Jégvilág - Karácsonyi kihívás 1. forduló

Sziasztok!
Még november elején hirdette meg Thimmyke az idei karácsonyi kihívást, melynek nagyon örültem, hiszen tavasz óta nem vettem részt ilyen megmozdulásban. Ezek mindig nagyon jól szoktak sikerülni, most sincs kétségem efelől, főleg, hogy ilyen klassz témáink vannak!Az első, vagyis a havazás/jégvilág témára egy igazán csillogó és hópelyhes manikűrrel készültem:


Úgy készült a manikűr, hogy a kisujjamra 2 réteget kentem a Gabrini Brilliant B07-esből, és ugyanezt az ezüst csillogós lakkot szivacsra kenve ütögettem fel átmenetesen a középső és gyűrűsujjamra, egy réteg Golden Rose 76-os fölé. Miután megszáradt a lakk, elővettem az új 
Born Pretty Store-os BP-01-es karácsonyi lemezemet, és az Essence fekete nyomdalakkjával nyomdáztam az átmenetes körmeimre. A lemezről csak annyit akarok mondani, hogy már az első próbálkozásnál nagyon jól teljesített, teljesen és számomra tökéletesen vette fel a szuper vékony mintát, szóval nagyon ajánlom őt azoknak, akik még keresik a tökéletes karácsonyi lemezt.
 Az utolsó lépés pedig az volt, hogy a mutatóujjamra 2 réteg Essence 14 pop pastel blue-t vittem fel, és még a nedves lakkba nyomtam bele egy ezüst csillag alakú szegecset.

 
Az imádott BPS-es karácsonyi lemez közelebbről:
Nézzétek meg a többi lány munkáját is!

28 megjegyzés:

 1. Nem csoda, hogy odavagy a lemezért, nekem is tetszik :) Szép lett a mani, az átmenetes körmök különösen tetszenek! Ma hópelyhet fogok nyomdázni én is! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi Audrey! :)
   Milyen lemezről fogsz nyomdázni?

   Törlés
  2. Végülis a hópehely módosult jégvirágra az Enchanted 16-ról, anyunak meg a Festive 1 és 30-as lemezzel csináltam hóemberes-pingvines-pelyhes mintát :) Most kell ezeket a lemezeket kihasználni, tavasszal már nem lehet.

   Törlés
 2. Nagyon szép lett és emellett a képek is nagyon szépek és hangulatosak! *.*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen Adél! Igyekeztem hangulatos, téli hátteret választani :)

   Törlés
 3. Mesés lett, nagyon tetszik!! ((-:

  VálaszTörlés
 4. Szuperül néz ki, nagyon jó az összhang. :)

  VálaszTörlés
 5. Annyira szuper lett *-* abszolút kedvenc. ^^

  VálaszTörlés
 6. Nagyon hangulatos manikűr lett! :)

  VálaszTörlés
 7. Jajj de csodás! Minden részletét imádom :) Ez a lemez nagyon cuki, be kéne zsebelnem nekem is! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszönöm szépen Dorcy!
   Igen, tényleg az, érdemes megrendelni!

   Törlés