2014. október 8., szerda

Nailland haul

Az utóbbi időben az átlagnál többször látogattam el a Naillandbe, és valahányszor ott voltam, vettem valamit. Ezért is döntöttem úgy, hogy egy posztba írom az egészet.(Balról jobbra haladok)

China Glaze-ek

(Az első három)

1: China Glaze - Shower Together
A Naillandes világítás nagyon trükkös. Az ottani fényben ezt teljesen kéknek láttam. Igazából kékeszöld, inkább a kék dominál benne, én pedig a kék mániám miatt el is hoztam. Nem bántam meg, felkenve is csodaszép. Biztonság kedvéért én egy harmadik réteget is felkentem

2: China Glaze - Skyscraper
Wow.

Ezzel a szóval tudnám jellemezni. Lila alapban ISZONYATOSAN SOK csillám. Nem viccből írtam caps lockkal. Három réteges.


3: China Glaze - Blue Sparrow

Gyönyörű kék (ez már tényleg kék) pici apró csillámokkal, odáig vagyok érte meg vissza :D
Kicsit matt hatású - ezért is hittem azt hogy ez egy homoklakk. Tapintásra olyan volt ráadásul még matt is amiről egyből a Models Own Velvet Goth kollekciója jutott eszembe, szóval én ezt homoklakknak tekintem inkább. Persze a lemosása kevésbé vészes. Két réteges


(következő három)

4: China Glaze - Oxygen.
Háromréteges nude pink, ezt csak azért vettem meg mert majdnem fehér, a fehérem meg már fogyóban van, és szép. Három réteges

5: China Glaze - Isle See You Later
Húzott szájjal fejrázás. 
Amikor hazajöttem (mert én hülye egyből amikor megláttam meg akartam venni és meg is tettem) rájöttem hogy ez szinte semmi. Három rétegben SEM nem fed, de állítólag jó ombre-hoz, szóval még meglátjuk. Mindenesetre jól néz ki az üvegben.

6: China Glaze - Lighthouse.
Ilyen lakkom még nem volt. Gyönyörű. Ennél többet nem tudok róla mondani. Naposcsibesárga és csillog. Három réteges


(Blue Sparrow, Lighthouse,Skyscraper, Isle See You Later)

Golden Rose-okGolden Rose Rich Color 71:
Számomra ez a lakk egy teljesen alap nude szín, örülök hogy megláttam és megvettem.
Két réteges.

Golden Rose Rich Color 59:
Ezt a színt talán egy világosabb indigókéknek tudnám mondani. Két réteges. Szeretem mert amikor megvettem azt sem tudtam, hogy minek vettem, de mára már ez számomra egy alap kék. 

Golden Rose Rich Color 11:
Azok akik ismerik a Pokémon című rajzfilmet nem biztos hogy meglepődnek azon amit mondani fogok, ugyan is ez nálam már a tökéletes Pokéball piros. Amikor először felkentem (valamint a kezemen a képen) rájöttem hogy ez egy réteggel is teljesen jó. Mondjuk most is irtózom a gondolattól hogy: "egy réteg bármilyen lakkból?" Nem. Valamiért ettől kényelmetlenül érezte magát a hüvelykujjam (remélem nem csak én éreztem már ilyet :D).

Swatchok:

(Elnézést kérek a rendetlen reversed stamping miatt a gyűrűsujjamon.
Hüvelykujj: GR 71; mutatóujj: CG Shower Together; középső ujj: CG Oxygen; kisujj: GR 59.)


(Hüvelykujj: GR 11; mutató: CG Blue Sparrow; középső: CG Lighthouse; gyűrűs: CG Skyscraper; kisujj: CG Isle See You Later)Nektek hogy tetszenek a lakkok?


2 megjegyzés: