2014. december 18., csütörtök

Csillogó-hópelyhes

Sziasztok!
Bevallom, hogy nekem nehéz adott témára és határidőre manikűrt készíteni. Sajnos nem tudtam összehozni a Manna karácsonyi kihívásán a dekoráció témájút, ezért elég szomorú vagyok, főleg, hogy ma már meg tudtam volna oldani, mert találtam egy képet, ami inspirál(hatot)t volna. Persze ezek nem akkor szoktak előbukkanni, amikor szükségem lenne rájuk, hanem természetesen utána... Remélem, hogy a többi témával már nem lesz gondom, viszont azt nem tudom megígérni, hogy össze is fognak jönni. Nem szeretek snassz, unalmas, százszor látott manikűrt készíteni, ezért szükségem van időre és inspirálódásra, hogy valami vállalhatót készítsek. "Rizsa vége"

Tegnap megelégeltem hogy "már" 2-3 napja meztelenek a körmeim és erős késztetést éreztem, hogy valamit kezdjek velük. Az ötlet onnan jött, hogy a készletemben találtam egy csomag nyáron vásárolt világoskék/türkiz holo "szálacskát" és ezeket nyomkodtam bele a világoskék lakkba a középső és gyűrűs ujjamon. Mivel imádom a hópehely mintáját, és tél van meg hó ezért alap dolog volt, hogy a tavalyi hópihés manikűr után újra megpróbálkozok velük, a felfestésével. A többi körmömön 2 réteg Lovely 25-ös és 2 réteg Cairuo (számot nem találtam rajta) téli csoda van.


Napfényben:




Ezzel a képpel pedig kellemes szünetet és készülődést kívánok! :)


UPDATE: 
Megérkezett a nyereménycsomagom, köszönöm szépen Zsófi! Most úgy érzem magam, mint egy ötéves, annyira örülök neki, feldobta a napomat! Tényleg, köszönöm! :) <3



10 megjegyzés: