2015. március 25., szerda

Hidden Spring

Sziasztok!
Ma egy egyszerű manikűrrel jövök :) A sztorija se valami hosszú: éppen ihlethiányban szenvedtem, amikor beléptem a telefonom galériájába és megtaláltam az inspiráló francia manikűrt, aminek a körömvégei feketék, és már réges régen el akartam készíteni. Mivel soha nem tudom megállni, hogy ne díszítsem még jobban és jobban a körmeimet, most sem volt elég csak a fekete körömvég és nude alap, muszáj volt valamilyen díszítéssel is előrukkoljak. Hát persze. Mint mindig. Halványlila színű kövecskékre esett a választásom, ami ebben a manikűrben a közelgő tavaszt szimbolizálja.

Hi guys!
Today I am showing you a really simple manicure :) The story is not even too long: I suffered in the lack of inspiration when I just entered in the gallery of my phone and found the inspirational french manicure, which nail tips' are black. I wanted to try this out for a long time. Because I could not stop here, and for me the nude base and the black nail tips were not enough, I had to came out with some design. Of course. As always. I chose light purple rhinetones, which symbolize the oncoming spring.







Tudom, ez most nem lett nagy durranás, én se vagyok az eredménnyel elégedett, de most is szívesen várom a ti véleményeiteket!

I know this is not my best mani, I am not even satisfied with the final result, but I am waiting for your opinion in comments! :)



7 megjegyzés:

  1. Szépek lettek a körömvégek, sajna én nem tudok ilyet, gyakorolni kellene. Viszont az érzést ismerem, hogy á nem is kell dísz, csak kifestem gyorsan a körmömet, de akkor már nyomda, legyen több körömre vagy színes aztán jó tarka lesz :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Francia manikűr körömmatricával is megoldható, és ez sokkal egyszerűbb módja, de gondolom ezt te is ismered :D
      Igen, néha olyan nehéz megállni, hogy ne díszítsem túl a manikűrt... :(

      Törlés
  2. Nagyon tetszik ez a fajta francia manikűr, én is rég akarok már ilyet készíteni! :) Szép lett!

    VálaszTörlés
  3. Very nice post my dear :)
    xoxo Antonella <3

    VálaszTörlés
  4. I just want to say thank you for sharing this post, because it's really amazing!
    And I already can't wait for the new one!

    Diana Cloudlet
    http://www.dianacloudlet.com/

    VálaszTörlés