2015. március 6., péntek

Smosh nails

A minap rájöttem hogy nagyon sokat nézem Iant és Anthonyt (a Smosh-os fiúk, egy csatorna a YouTube-on) ezért csinálhatnék Smosh-os manit, mert végül is egyszerű a logójuk.
Tévedtem.

[The other day I realized that I watch Ian and Anthony a lot (the Smosh boys, it's a channel on YouTube) so I could do a Smosh mani, just because of my unhealthy obsession with them. And I thought it was really easy to do their logo.
I was wrong]


Iszonyatosan sok türelem és idő kellett ahhoz hogy megcsináljam a szalagozást, és egyszer még bele is nyúltam véletlenül, szóval kezdhettem újra.
[It cost me a lot of time and patience to do the taping, and I accidentally messed it up (my finger touched the polish) so I had to start it all over.]

De a végeredményért megérte:
[But it was worth it for the final result:]


Feltettem a saját instagramomra ezt a képet, és onnan megosztottam a tumblrömre, ahol a fiúk ezt észrevették és reblogolták. (én ezt egy sikítással díjaztam) Mondjuk kicsit idegesít hogy nem a legjobb képet választottam (de az se volt a legrosszabb kép).
[I've put this picture on my own instagram account, and I've also shared it tumblr where the boys noticed and reblogged it. (I screamed) But it annoys me a little bit that I didn't choose the best picture (but the one I uploaded wasn't the worst either).]


Hogy tetszik a mani?
Ti ismeritek őket?

[How do you like the mani?
Do you know them?]

2 megjegyzés:

  1. Ötletes! A youtube háromszöget megkérdezhetem, hogyan varázsoltad? Azt is körberagasztottad és befestetted?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm c: igen azt is szalaggal csináltam (először a piros téglalapot és utána a fehér háromszöget c:)

      Törlés