2015. június 1., hétfő

Born Pretty Store - Large designs BP-L 003 nyomdalemez és manikűr

Sziasztok!
Pár hete hozzám és még jó pár bloggerinához is megérkezett a Born Pretty Store-os csomagunk, így ma az egyik nagy lemezzel kezdem a bemutatást.
Azt megjegyzem, hogy ez volt az első, hogy felkérték a blogunkat bármilyen termék tesztelésére, szóval hatalmas volt az öröm, a BPS-os email láttán! Soha nem gondoltuk volna, hogy idáig el fogunk jutni, így nagyon hálásak vagyunk, hogy megkeresett minket a cég!
A 2 lemezből, és az ajándék (!) kis kör alakú lemezből most a Large designs nevűt szeretném nektek bemutatni. Ezt a nyomdalemezt már több helyen is láttam, még azelőtt, hogy megkeresett volna a cég. Először Lakkomlakkomnál, és akkor egyből szerelmes is lettem, főleg a "pávatoll" minta miatt: egyből felírtam anno a képzeletbeli listámra.

Hey,
A couple weeks ago my and other bloggerinas' package from the website, Born Pretty Store arrived, so I'm going to start the testing with one of the big nail stamping plates.
I want to remark, that this was the first time someone asked our blog for any products' testing, therefore our joy was enormous by the sight of the e-mail from the BPS! We had never thought we are going to get this far, consequently we are so thankful for the company's request!
From the 2 ordered plates and the one gift plate, I would like to show you the so called: "Large designs". I saw this stamping plate at many (social media) places, beforehand the company's request. Firstly I saw it at Lakkomlakkom's, and I immediately fell in love with it, especially because of the "peacock feather" pattern. Then I wrote this plate on my list right away.Túl sok mindent nem szeretnék mondani a lemezről, csak annyit, hogy nagyon érdekes minták vannak rajta, szerintem jól használhatók, bármilyen manikűr témájához igazíthatóak.
A lemez 13 cm hosszú és kb. 7 cm széles, tehát valamivel nagyobb, mint pl. egy MoYou lemez. Örültem, hogy a minták is nagyobbacskák, (2,2 cm* 1,4 cm) így egyáltalán nem kellett féljek, hogy nem fogja beteríteni a körmömet. Minőségi különbséget sem vettem észre más drágább árkategóriájú lemezzel összehasonlítva, így ez is jó pont, a megfizethetőség, ingyenes kiszállítás és a cuki+praktikus papírtok mellett, arról nem is beszélve, hogy hamar megkaptam a csomagot: kb. 3 hét alatt érkezett meg.

I don't want to speak a lot of this plate, I just want to tell that the patterns are very interesting, in my opinion they are well-usable, we can adjust it to any manicures' theme. 
The plate is 13 centimeters long and about 7 centimeters wide, accordingly it's a little bit bigger, than for example a MoYou plate. I was glad, because of the bigger patterns too (2,2 cm*1,4 cm), since I didn't have to be afraid that the pattern won't fit on my nails, at all. I didn't notice any quality differences compared to the higher price category's plates, therefore it's a plus point, next to the affordability, the free shipping and next to the cute+practical paper case, not talking about that my package arrived in 3 weeks.

A nyomdamintákat nem sikerült szépen a lapra átvinnem, így bocsánatot kérek, ez az én ügyetlenségem, és nem a lemez hibája... Nincs nagy nyomdázós múlt mögöttem ( ez a 2/3. nyomdázott manikűröm), szóval még nem éreztem rá a technikájára.

I wasn't successful at stamping the patterns onto the paper, so I apologize, it is my clumsiness and not the plate's... I don't have a huge stamping past behind me (it's my 2/3. stamped mani), unfortunately I don't feel the technique yet.


A manikűrömhöz pedig a felső sor első mintáját használtam.
And for my manicure I was using the 1. pattern from the top line.


A napokban sikerült megtalálnom a tökéletes fehér körömlakkot is, ami az Aden 03-as árnyalata. Nálam egy vastagabb rétegben fedi a körmöket, és a nyomdázást is vele végeztem el. 
Ja és 400 forintomba fájt... :D Nincs mit mondjak többet, egyszerűen perfekt! <3

In these days I found THE PERFECT white nail polish, which is the 03 shade from the brand called Aden. It covers my nails in one thicker layer, and I did the stamping with this polish too.
I forgot to tell, it was 400 forints. What a deal.... :D
 Dont feel I have to say anything, it's just perfect!


Ha felkeltette az érdeklődéseteket ez a lemez, akkor ITT tudjátok őt megrendelni, mellesleg ezen kód használatával 10% is lejön (bármilyen) teljes áras termékből.

If you are interested in this plate, then you can order it HERE, and with the using of this code, 10% comes off from (any) original priced products.6 megjegyzés:

 1. Nemrég rendeltem a BPS-től cuccokat én is, szeretem a nyomdázós cuccaikat, a lemezek is tökéletesek. Ezen is jó minták vannak, szép lett a mani is!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, elég jó kis webshop a BPS! :)
   Köszi szépen! :))

   Törlés
 2. Tényleg szép minták vannak rajta! Gratulálok a felkéréshez. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. És változatosak is! :) Köszönöm szépen Isabella! :)

   Törlés
 3. wow
  so pretty
  dazzlingzest.blogspot.com

  VálaszTörlés
 4. wow
  so pretty
  dazzlingzest.blogspot.com

  VálaszTörlés