2015. október 17., szombat

Blue leaves

Sötét lakkok, őszi díszek, gyertyák, tobozok, első forró csokizások....Jelentem, már én is javában benne vagyok az igazi őszi hangulatban :) Ennek örömére a héten fel is avattam a még nyáron rendelt Avon Magic Effects Matte kollekciójából az Inky Blue nevezetű lakkot. 
Kicsit csalóka a körömlakk, mert első ránézésre az üvegben sötétlilásnak tűnik bordó csillámokkal, de a nevéhez hűen, felkenéskor már tényleg "tintás" vagyis indigó kékké változik át. Ekkor már nem lehet nagyon látni a csillámokat, de én a "végleges színnek" is nagyon örültem, szerintem elég egyedi ez az árnyalat körömlakkok terén. Még annyit kell mondjak róla, hogy felkenéskor oda kell figyelni, mert szuper hamar szárad, és 3-nál több ecsethúzás után felszedheti a felkent réteget. Ha ügyesen dolgozunk, 1 réteg is elég, de a képeken, a körmömön 2 réteg látható, fedőlakkal. 
A középső és hüvelykujjamon 1 réteg Golden Rose 76-os van, és, hogy az összkép csak a mintával majd ne legyen nagyon unalmas, a levelek megfestése előtt felkentem egy réteg Golden Nuggets-et az Essie-től. Erre festettem meg a Nailstorming által inspirált mintát az Avonos lakkal. 
A többi körmömre 1-1 arany színű, négyzet alakú szegecset raktam fel a Born Pretty Store-tól kapott "szegecsszettből", amit nagyon megszerettem. 7 féle alakú szegecs van a kis tárcsában: szív, kör, négyzet, rombusz, csillag, háromszög és téglalap. Majdnem mindegyikből van 2 méret és 2 szín: arany és ezüst. Nagyon kihasználható ez a szett, azt hiszem még sokszor fog jól jönni manikűrök készítésénél. :)







És a bejegyzés 2 sztárja közelebbről:




IDE kattintva tudjátok megrendelni a szegecseket, ha megtetszettek, és a 10%-os kupon kódot (KWSQ10) is felhasználhatjátok erre és minden más teljes árú termékre a BPS oldalán.


8 megjegyzés:

  1. Tetszenek ezek a falevelek, szép mani lett :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örülök Judy, hogy elnyerte a tetszésed! :)
      Köszönöm :)

      Törlés
  2. A gyűrűvel különösen tetszik!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ahh, én is imádom ezeket az ujjperc gyűrűket, mindent feldobnak! :)

      Törlés
  3. Jaj nagyon-nagyon szép :) Az Inky Blue nekem is megvan, és hasonlóakat tudnék róla írni mint te. Tényleg nagyon klassz árnyalat, én szeretem használni, de valóban vigyázni kell vele mert baromi gyorsan szárad, viszont szép matt körmöket kapunk általa. Azt hiszem ezeket a szegecseket is bitorlom a Bornprettytől, tényleg jól kihasználhatók, szuper választás mindkettő. Úgy látom eléggé egyezik az ízlésünk :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen :))
      Igen, a száradási idő az húzós, pontosan és gyorsan kell dolgozni az ecsettel :/ De ha ügyesek vagyunk, akkor ám megéri!
      A szegecseket tényleg érdemes megrendelni, bármilyen nail arthoz jól jönnek! :)

      Törlés