2015. december 30., szerda

Összefoglaló - Karácsonyi kihívás

Sziasztok!
Úgy gondoltam én is írok egy kis rövidke bejegyzést még az új év előtt, hogy lezárjuk ezt a szép hónapot, és a Thimmyke által szervezett karácsonyi kihívást is, ami már a 2. olyan kihívásom volt, amit teljesen sikerült teljesítenem!
Azt hiszem ebben a hónapban egyikünknek se volt könnyű dolga, így mindenki megérdemel egy nagy gratulációt a sok munka, kötelességek mellett a kihívás teljesítéséért is. És nem csak teljesítettük a kihívást, de a manikűrök csodásak voltak, tényleg! Szerintem most mindenki a kelleténél kicsit több időt és energiát fektetett beléjük. :)
Szóval itt van egy montázs, amit a bejegyzéshez készítettem, és alatta mindegyik forduló linkje azoknak, akik lemaradtak róluk, vagy csak újra szeretnék nézni őket.


1.) Havazás/jégvilág:
http://nail-maniacs.blogspot.hu/2015/11/havazasjegvilag-karacsonyi-kihivas-1.html

2.) Karácsonyi színek:
http://nail-maniacs.blogspot.hu/2015/12/karacsonyi-szinek-karacsonyi-kihivas-2.html

3.) Karácsonyi édességek:
http://nail-maniacs.blogspot.hu/2015/12/karacsonyi-edessegek-karacsonyi-kihivas.html

4.) Karácsonyi díszek:
http://nail-maniacs.blogspot.hu/2015/12/karacsonyi-diszek-karacsonyi-kihivas-4.html

5.) Télapó és segítői:
http://nail-maniacs.blogspot.hu/2015/12/telapo-es-segitoi-karacsonyi-kihivas-5.html



Köszönöm, hogy én is részt vehettem az idei decemberi megmozdulásban!

3 megjegyzés:

  1. Ezek nagyon jól sikerült manik, egyik szebb, mint a másik!!

    VálaszTörlés
  2. Azt hiszem ebben a hónapban egyikünknek se volt könnyű dolga, így mindenki megérdemel egy nagy gratulációt a sok munka, kötelességek mellett a kihívás teljesítéséért is. És nem csak teljesítettük a kihívást, de a manikűrök csodásak voltak, tényleg! Szerintem most mindenki a kelleténél kicsit több időt és energiát fektetett beléjük. :)
    scarf suppliers , ladies wraps and shawls , wholesale shawl suppliers , velvet shawl , new york wholesale , elegant shawl , kashmiri shawls wholesalers , red shawl

    VálaszTörlés