2015. december 3., csütörtök

Karácsonyi színek - Karácsonyi kihívás 2. forduló

Sziasztok!
Elérkezett a kihívásunk 2. fordulója! Bizony nagyon hamar telnek a napok, alig hiszem el...Nekem úgy tűnik, mintha most posztoltuk volna az első karácsonyi manikűröket, nem?! :D
Azért is jó a karácsonyi kihívás, mert ha máskor nem, a héten egyszer megállunk 1-2 órácskára a nagy rohanás közepette, hogy magunkat is ünnepi hangulatba hozzuk. Ilyenkor tényleg jó érzés leülni, és nem csak a sulival/munkával foglalkozni... Hiszen mindenkinél nagy a hajtás, így néha meg kell állni. Értékesek tudnak lenni ezek az órák.
Én egy csillogó, de színeiben hagyományos manikűrrel készültem: a körmöm végét piros akril festékkel festettem meg, majd száradás után alá húztam egy vékonyabb vonalat áttetsző lakkal, melybe arany színű csillámokat szórtam. A hüvelykujjamra egy masnit is festettem, hogy kicsit érdekesebb legyen az összhatás, ez sült ki belőle:
Ide is kiteszem a karácsonyi nyereményjáték képét, hátha még valaki nem látta, és szeretne rá jelentkezni. Hetedikéig tart a játék, így már csak pár nap van hátra, jelentkezzetek! :)A többi lány munkája:

14 megjegyzés:

 1. De jól néz ki :) Igazad van, kell néha kis pepecselés, én is ezért szeretek lakkozni, mert pihenő is egyben a rohanásban.

  VálaszTörlés
 2. Nagyon cuki lett ez a design! Valóban igazán karácsonyi :)

  VálaszTörlés
 3. Jajjh, odáig vagyok érte! :) :) gyönyörű lett!

  VálaszTörlés
 4. Annyira szép lett, nekem nagyon tetszik! (-:

  VálaszTörlés
 5. Elegáns és szolid megoldás, nagyon szép! :)

  VálaszTörlés
 6. Nagyon tetszi! :) Tényleg elegáns mani lett!

  VálaszTörlés
 7. Egyszerű, de nagyszerű kategóriás. :) Csini.

  VálaszTörlés
 8. Tündéri manikűr! Azzal a masnival egyszerűen imádnivaló! :))

  VálaszTörlés
 9. Nagyon szép lett,annyira tetszik *-* imádom.

  VálaszTörlés
 10. Köszönöm szépen lányok! Aranyosak vagytok :)

  VálaszTörlés