2016. március 22., kedd

Stepping into spring

Sziasztok!
Most, hogy 20-a óta hivatalosan is tavasz van, talán  kicsit nekem is megjött az életkedvem, (ami remélem nem fog hamar elillanni...) Így ezt kihasználva, na meg az első Pet'la lemezemet felavatva hoztam össze egy igazán tavaszias manikűrt tegnap.
Így készült a manikűr: a középső és gyűrűsujj körmeim feléig ragasztottam fel 1-1 celluxot, így ez segített abban, hogy csak a körmöm felére nyomdázzam a kiválasztott mintát, a Mente nevű Pet'la lemezről. Ezután ezüst homoklakkal és egy vékony ecsettel meghúztam a körmöm felénél egy elválasztóvonalat, majd merőlegesen erre festettem egy elvékonyodó háromszöget. A többi körmömre egy-egy ezüst kövecskét ragasztottam fel.
Amúgy ez a halvány barackos körömlakk az Essence I  Trends, 03 i'm so fluffy fantázianevű darabja. Hamar szárad, mert matt hatású (amit csak a hátsó címkén írnak!) így az ebből következő foltos fedés miatt 3 rétegben kentem fel, viszont a színe mindent kárpótol. Nem vibrál, nem túl élénk, de nem is annyira visszafogott, hogy ne lehessen észrevenni, így ő egy tökéletes barack árnyalat egy kis rózsaszínes beütéssel. Én nagyon megszerettem!
Előre is kellemes szünetet és ünnepeket kívánok nektek!
:)

6 megjegyzés:

  1. Kellemes húsvétot! A Cosmohoz volt ez a lakk, de még nem kentem fel. Csak akkor veszek újságot, ha lakk is van hozzá, de örülök, hogy jó ez a lakk, nekem is tetszik a színe, szép a mani is!!

    VálaszTörlés
  2. Meseszép manikűr lett,nagyon tetszik. *-*

    VálaszTörlés