2014. szeptember 11., csütörtök

Francia manikűr őszi változatban

Kedves Olvasóm!
Bejelenthetem,hogy nálam hivatalosan is beköszöntött az ősz,ugyanis elővettem a kedvenc őszi lakkomat: a Smolder-t az Orly-tól.Már márciusban,amikor kaptam Lénától a szülinapomra ezt a csodát a Fowl's Play mellett,tudtam,hogy ő lesz az első számú kedvenc őszi lakkom!Alig vártam már,hogy végre kipróbálhassam,nem is tétováztam sokat,az 'új' évszak 11. napján be is izzítottam.
Igen,most jön az a szöveg,hogy "De Dóri!Hát az előző bejegyzésben még siránkoztál,amiért vége a nyárnak!" Persze,nem is tagadom,de tegnap suli után az esős idő láttára lehuppantam a fotelembe egy csésze forró tőzegáfonyás teával (felfáztam,ez most nem a tökéletes őszi kuckózós délutáni sztori) ,és egy kis idő múlva a Pinterest-en kötöttem ki.Valamiért (vajon miért...) az első szó,amit a keresőbe írtam,az ez volt: Fall.Nem is kellett több 5 kép 'Pin-elésénél',sikerült teljesen ráhangolódnom az őszre.Már alig várom,hogy kidekorálhassam a szobámat és elmehessek az Ikeába új gyertyákért!Nagyon bezsongtam. :)
Te,hogy vagy az új évszak fogadásával?

Túlzott kép adagolás következik!




Ezt a drágaságot ( :D ) is Lénától,a társszerkesztőmtől kaptam a napokban,mert neki nem tetszett a színe.Meg vagyok veled áldva Léna! <3 :D



Egy közeli kép a Smolder-ről,és rövid leírás:
Nehéz meghatározni,de a színe bordós-vöröses metálfénnyel. Lakkomlakkom szavaival olyan,mintha belülről világítana.Úgy tudnám leírni,mintha egy halom apró-apró bordó csillám(tenger) lenne lezárva egy átlátszó réteggel. Gyönyörű.
Nálam (még márciusban) egy rétegben is fedett,de mivel 1 réteg lakk még nem lakk ,ajánlatosabb 2-t felkenni (én általában min.2 réteget kenek fel).Gyorsan szárad,könnyen terül és az ecsete a vékony-hosszúkásak csoportjába tartozik,de ez nem olyan nagy baj,mert a színe kompenzál.Imádom,hogy gumírozott az ecset (nyaka?),megkönnyíti az ember dolgát,mert van fogása és természetesen nem csúszós.Egy üvegcse elég sok lakkot tartalmaz: 18 ml-t.Csak,hogy szemléltessen ez mennyit jelent: Golden Rose 11 ml,Essie 15 ml,Essence 8 (!) ml,Flormar 10,Estée Lauder 9 ml és még sorolhatnám...Szóval sok.
Az ára 1890-2080 Ft körül jár.


...és az Estée Lauder Peach Sorbet-járól.A színe tejes-áttetszős,de közelebbről megfigyelve azt is láthatjuk,hogy apró csillámocskák úsznak benne.Gyönyörűen terül a körmökön,kellően híg, és egyáltalán nem sűrű a körömlakk,tehát tökély. Az ecsete számomra pompás: közepesen széles és enyhén lapított. 
Nagyon gyorsan száradt,mire végigértem mind a 10 ujjamon, kenhettem is a következő réteget.A körmeimen két réteg van belőle. Nem tudom,hogy a bolti ára mennyi,de a gugliban rákerestem,körülbelül 6100-6390 Ft egy üveg,szóval elég borsos...




Szeretitek az őszt?Mikor szoktátok elkészíteni az első őszi manikűrötöket?
Várom a hozzászólásokat,csak bátran! :)

4 megjegyzés:

  1. Great post! I love the nail polish colors and the design! It looks just lovely. :D

    http://perlasancheza.blogspot.com/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Wow,I have never thought that in the future I will have a comment from California! :D
      Thank you so much,it means a lot! :)

      Törlés
  2. Just came across your blog

    its LOVELY

    well done you have a lovely blog here :)

    if you have a few mintues of your time would be great to see a comment from you on my blog :)


    thank you have a lovely day


    http://myroutinesjade.blogspot.co.uk/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ooh,you are soo cute!Thanks for your comment! :)
      I'll check your blog of course :)

      Törlés