2014. október 15., szerda

Haul - Glamour napok

A Glamour napok alkalmával természetesen mi is letámadtuk a drogériákat, hiszen kinek nem éri meg kuponokkal vásárolni? Senkinek.Főleg, ha sok termékre 50% van.

Samponból pont kifogyóban voltam, ezelőtt egy Baleásat használtam, de sajnos finnyás a hajam, nem nagyon vált be, így váltottam a Syoss korpásodás elleni samponjára. Úgy voltam vele, hogy ennyi pénzért csak tud valamit, rosszabb nem lehet, mint a Baleás és természetesen a féláras kupon is csalogató volt...
Így került kb 700 forintba.
A sminklemosással már egy ideje küszködök, mert valamikor szeptemberben elfogyott az Avonos 3in1 "csodalöttyöm", és Lénáék se tudtak rendelni, csak októberben. Akkor én úgy gondoltam, hogy hát az október nekem késő lesz,nem rendelem meg, hanem veszek a Dm-ből egy occó alternatívát. Természetesen nem így lett, eluralkodott rajtam ez az állapot: "Nem adok én erre pénzt, csóró vagyok..." ,és a Glamour napokig egy már meglévő arclemosó tejjel éltem, ami nem volt túl hatásos. Szerencsére jöttek a megmentő napok, meg az anyukám :D, és megszánt egy Niveás kettős hatású szemfesték lemosóval, ami már szerencsére remekül dolgozik.
Mivel minden termékemnek pont most kellett elfogynia, így a Kallos Latte hajpakolásom is tartott a többivel (a kukába), tehát valamivel helyettesíteni kellett. A spray formulájú balzsamok a szívem csücskei, imádom fújkálni őket, és még csak nem is kell kimosni. Erről a Gliss Kuros hajregenerálóról már sok jót hallottam, így landolhatott a kosárkámban, főleg azért, mert ő is féláras volt a kuponnal.


A Rimmel Stay Matte alapozót már én vettem (Léna)

Ez az alapozó már egy ideje a szívem csücske lett, ugyanis körülbelül egy hónapja leváltottam az Artdeco alapozómat, ami a bőrömnek túl sok volt, és tele lettem pattanással, amitől csak rosszabb lett a helyzet, szóval örültem, hogy elfogyott. Amúgy az Artdeco kb. hétezer forint volt, az egyik ismerősöm azt mondta rá ,hogy csak azt használjam, mert az teljesen jól fed, meg megmarad. Igen, fedni egész jól fedett, de a megmaradással már voltak problémák. 
A Rimmel alapozó 1800 forint, de féláron vettem meg, korrektorral együtt tökéletesen fed, és nekem nagyon sokáig tart.
Az a piros valami ott a jobb felén pedig művér. A Claire's-ben vettem (ahol általában bizsukat és körömlakkokat is lehet kapni) ezer forintért. Nekem teljesen megfelel, Halloween-kor előszeretettel fogom magamra kenni :D
Visszaugrunk rám, ugyanis a dezodort én vettem (Dóri), róla nem mondanék sok mindent, egyszer volt már ilyen Adidas golyósom, és akkor szerettem, az egyik legjobb dezodorom volt. Most meg féláras is volt. Többet nem kell mondanom. :D


A következő két termék is az enyém (Dóri) .
Erről a szempillaspirálról először Pankánál hallottam, azt hiszem a kedvence is. Mikor megláttam a Dm-ben, hogy le is van árazva (a kuponom ellenére), gyorsan kiválasztottam a dúsító hatásút és repültem vele a kasszához. Csak 1000 forintomba került.
Sokáig gondolkodtam, hogy átváltsak-e egy por állagú szemöldök szetthez, meg is állapodtam magammal, hogy a Catrice lesz nekem a jó, de amikor kerestem a Rossmannban, egy darab se volt belőle... Végül is annyira nem bántam, mert csak 25% jött volna le belőle, ami így is picit drága lett volna számomra (suliban fizut nem kapok :(  ), szóval visszatértem az imádott Essence szemceruzámhoz 04 Blonde árnyalatban. Nálam elég hamar fogy a krémes állaga miatt, de passzol a hajamhoz, nem vöröses és tartós, így mégis ő lett az all time favourite-om. 
Átadom a szót Lénának:

Már régóta kellett egy normális méretű minőséginek mondható korrektor, ezt csak úgy lekaptam a polcról ,ugyanis ezeket a 'stiftes' vagy 'rúzsnak kinéző' korrektorokat utálja a bőröm. Csak ezt az egy applikátoros korrektort találtam és tökéletes számomra. Az alapozóval tökéletesen együttműködnek, és tovább fent maradt az alapozó az arcomon vele (legalább is így láttam amikor hazaértem az iskolából, mert bent nem szoktam igazgatni a sminkem, kinek van arra ideje?:D) .
A következő termék az egy S-he szemhéjpúder négyes, amit már egy ideje meg akartam venni. Róla nem tudok mit mondani, ez már manapság annyira alap dolog a füstös sminkekhez (legalább is azt hiszem :D).


Mindketten elégedettek vagyunk a szerzeményeinkkel, nagyon jó érzés féláron megvenni a kedvenc termékeinket. Ugye nektek is jólesik? :D

Ti miket vettetek? Link is jöhet :)

4 megjegyzés:

  1. Sminklemosásra a micellás vizek a legjobbak és legkíméletesebbek szerintem. A Gliss Kur márkától nekem eddig semmi nem vált be, a fújós balzsamok/kifésülők pedig semmilyen drogérás márkától, csak fodrászkellékesből. A Stay Matte alapozóról már én is sok jót hallottam, de most épp nincs szükségem alapozóra :D Szemöldökceruzák terén is nekem eddig csak porok váltak be, ceruzák sosem, de egyre inkább kacsintgatok a Catrice termékével, annyi sok jót hallottam róla :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor a Niveás után egy micellás vizet fogok kipróbálni,nagyon sokan ajánlják.
      Én tavaly is vettem egy fújós balzsamot,csak a Dove-tól ,de az a hajamon eléggé meglátszott,sokkal élettel telibb és fényesebb lett,reménykedek,hátha működni fog ez is :)
      A szemöldök dolog nálam problémás,mert túlságosan vékony,és alig látszik,így meg kell rajzolni,de tényleg kíváncsi lennék a Catricés por állagú szettre. :)

      Törlés
  2. De jó dolgokat vettetek :)
    Én ezekre tettem szert : http://mazsolavilag.blogspot.hu/2014/10/oktoberi-szerzemenyek-nyeremenyem7.html

    VálaszTörlés