2014. október 17., péntek

Techno manikűr a kedvenc körömlakkommal

A hét elején Léna kölcsönadta a körömnyomdázó készletét,így az egész hétfő délutánom a kísérletezgetéssel ment el,majd fél hat fele lett meg a végkifejlet. Amikor pedig nagy lelkesen -fél hatkor- mentem ki fényképezni a kertbe vettem észre,hogy 'hoppá' a nap már majdnem lement.Csodás...!
Az utolsó percekben próbáltam lőni pár képet,de ilyen narancssárgás naplementés fényben nem lehet élethű képeket készíteni, (főleg ha az alany amúgy is nehezen fotózható) ,így másnap csináltam meg ,bár ezek a képek se sikerültek túl jól,elnézést.



Az Orly Fowl Play-ből 3 réteget kentem fel, mert az első réteg fedése nem volt túl jó,átlátszott az "egész", nem csak a körömvégek.
A középső és gyűrűsujjamon a H&M kétvégű lakkja van (Lavender Frost),abból is a nude vége 1 rétegben,és erre nyomdáztam ugyancsak az Orly-val. Nem gondoltam,hogy ennyire nem fog kiemelkedni a nude alapszínből a lilás szín,ezért ki kellett kicsit javítanom,hogy jobb legyen az összkép: megerősítettem a mintát egy kis ecsettel: a közepükbe nyomtam egy pöttyöt az Orlyból, természetesen nem festettem újra az egész háromszöget, az lehetetlen lett volna. 
A lényeg,hogy így,a megerősítéssel már jobb lett (valamivel...) az összkép.



A nyálcsorgatásért:


Felhasználtak:
Orly-Fowl Play
H&M- Lavender Frost
MoYou Pro 01 lemez


Szerintetek milyen lett?

6 megjegyzés: