2015. június 19., péntek

China Glaze - Point me to the party

Sziasztok!
Ezt a lakkot még 2 hónapja vettem a Naillandben (és azt hiszem ő volt az utolsó a standnál... :D ) , de valamiért eddig még nem volt alkalmam rá, hogy kipróbáljam. Most viszont elérkezett ez az idő is, hiszen van miért ünnepelni : sikerült az angol középfokú nyelvvizsgám és az előrehozott angol érettségim is! Nagyon boldog vagyok, mert ez a két vizsga volt az első igazi megmérettetés az életemben, ami tényleg számít. Azt hiszem a Point me to the party az egyik legalkalmasabb lakk a készletemben az örömöm kimutatására. :)

Hey guys,
I bought this nail polish like 2 months ago at the Nailland (and I think this was the last one at the booth... :D ), but somehow I have never had the chance, to try it out. Now it is the time to do it, because I have 2 reasons to celebrate: Í passed my english language exam and the engligh school-leaving exam! I am so happy right now, due to this 2 exams were the first real steps in my life which really matters.  I guess the Point me to the party nail polish is the most suitable nail polish in my collection to show out my joy. :)








Neon glitterek: lime, zöld, sötétkék, lila, pink, narancssárga, rózsaszín, és világoskék színben találhatóak a színtelen lakkba sűrítve hexagon és kis kör alakúra vágva. Én szivaccsal ütögetve vittem fel először 1 rétegben fehér alapra, majd ezt lekentem egy rosszabbul fedő fehér lakkal és újra felütögettem egy réteget a glitteres lakkból, jelly sandwichként. Ecsettel is fel lehet vinni a lakkot, de én szivaccsal több glittert tudtam egyszerre a körmömre parancsolni, és így sűrítve jobban tetszett az eredmény. :)

You can find neon glitters in the nail polish, in these colours: lime, green, dark blue, purple, pink, orange, rose and light blue which were cut in hexagon and round shape. I dabbed it on my nail with a sponge in one coat over a white base, and then I painted this with a light white polish and I dabbed an other coat on my nails from the glitter polish, like doing a jelly sandwich manicure. You can paint your nails with the brush too, but I found  if I use a sponge I will have more glitters on my nails and I liked this version better. :)



Nektek hogy sikerültek a vizsgáitok, év végitek? :)
Kipróbálnátok ezt a színes lakkot? 

How did you perform at your exams, how is your certification? :)
Would you try this colorful nail polish out?


8 megjegyzés: