2015. szeptember 24., csütörtök

Pinkish ombre flowers

Sziasztok!
A mai manikűrt az egyik legjobb barátnőm inspirálta, ugyanis még nyáron, egy ottalvós parti alkalmával ő festette ki az én körmeimet, aminek igazán megörültem, mert hát általában ez fordítva szokott lenni - én festem másoknak.


Ugye milyen mesés lett? :) Én nagyon szerettem!
Ez a minta tényleg jellemző a barátnőmre, és hát profi is a megfestésében, ahogy látjátok, így gondoltam megpróbálom megtanulni, hogyan is kell ilyen mesteri virágokat festeni. Míg ő pár ecsethúzással és nem remegő kézzel valósította ezt meg, nekem több, mint 2,5 órámba telt, a művelet, hogy megpróbáljam az én stílusomra átgondolni és végül "lemásolni".


Nem pontosan olyanra sikerült, mint ahogy ő csinálta nekem, de az alap gondolat, koncepció ugyanaz volt.


A manikűrhöz a Golden Rose Paris 261-es számú krém lakkját használtam, ami nagyon jól bírta a strapát: 3 nap alatt a köröm végem sem kopott meg.


A virágok körvonalaihoz fekete akril festéket és egy általam megvágott ebay-es körömfestő ecsetet használtam, míg a virágok belsejét egy kerek fejű, lapított ecsettel festettem meg 3 különböző rózsaszín árnyalatú lakkból, hogy megkapjam az ombre hatást.



8 megjegyzés:

  1. gyönyörű *o* én is el tudnám viselni, a barátnőd által készített manikűr is nagyon szép, de nekem amit te csináltál valamiért jobban tetszik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nagyon tehetséges! :)
      Köszönjük szépen mindketten!

      Törlés
  2. Csinos mindegyik, a második nagyon aranyos! :)

    VálaszTörlés