2015. december 13., vasárnap

Karácsonyi édességek - Karácsonyi kihívás 3. forduló

Sziasztok!
Megkésve, de jelentkezem a karácsonyi kihívásunk 3. fordulójával, aminek a témája az édességek. Most nem kellett sokat gondolkozzak, mert előre tudtam, hogy mit fogok a körmeimre festeni: mézeskalács emberkéket! Nekem ők jutnak először eszembe, ha karácsonyi édességekről van szó. Ezt bizonyítva, szombaton, és vasárnap is méziket sütöttünk... :D
A mintát természetesen akril festékkel festettem meg. Ennél a manikűrnél is kipróbáltam a tesztelésre kapott Born Pretty Store-os Liquid Peel Off Tape-et, de őszinte leszek: sajnos most se sikerült meggyőznie. Próbáltam egy és két rétegben is felkenve a körmöm köré, a bőrömre, de a körmömhöz közeli részeknél, ahol körömlakkos lett a peel off tape, ott nem tudtam lehúzni. Konkrétan odaragadt bőrömhöz. Így még az aceton+ferde ecsetes kombón is kifogott, nagyon nehezen lehetett megtisztítani tőle a körömágybőrömet... Lehet, hogy én szúrtam el valamit, mert ha nem éri körömlakk, akkor elég szépen lehúzható. Biztos fogom még próbálgatni ennek a használatát.






Ha mégis ki szeretnétek próbálni a Liquid Peel Off Tape-et, vagy bármely más Born Pretty Store-os körömre való terméket, akkor itt van egy 10%-os kuponkód, ami használhattok rendelésnél:



A lányok munkái:

12 megjegyzés: