2016. január 16., szombat

Modern damask nails

A hét elején, amikor találtam egy kis időt körmözésre, nagy dilemmában voltam, mert decemberben megígértem magamnak, hogy januárban mindenképp a téli, hideg árnyalatú lakkjaimat fogom használni, azokat, amelyekre még nem került sor a szezonban. Hiszen hamarosan elérkezünk a tavaszi hónapokhoz, az élénk, paszteles manikűrökhöz, én meg még a kedvenc téli lakkjaimat elő se vettem a fiókomból... (Légyszi mondjátok, hogy ez nem azt jelenti, hogy megnőtt a lakkjaim száma, légyszi! :D ) Szóval ez volt a terv. Ki is raktam 5-6 ilyen darabot magam elé, pl. Homecoming, S.he 311, Orly Fowl Play, de valahogy most egyik se fogott meg (én sem értem, tényleg...). Mikor már hatodjára forgattam meg őket a kezemben, rám kacsintott az új, még nem használt GR 118-as nude lakkom, és akkor már tudtam, hogy csak ő, egy ecset, szegecsek és a fekete akril festékem (#addicted) kell nekem. Végül azt hiszem nem bántam meg.Kellemes hétvégét kívánok nektek! :)12 megjegyzés:

 1. Annyira gyönyörű lett...le is mentettem az inspirációs képeimhez. Nagyon egyben van az egész. *-* Neked is kellemes hétvégét!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj, köszönöm szépen, annyira örülök, hogy így tetszik neked a manikűröm! :) Olyat még nem írt senki, hogy lementette volna valamelyik képemet inspirálódásra, olyan, mintha kitüntetést kaptam volna, nagyon jó érzés! :D
   és köszönöm, meg volt! :)

   Törlés
 2. Valamiért nekem sincs kedvem a téli lakkjaimhoz idén.
  Nagyon csodaszép lett! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Na akkor biztos van valami a levegőben, ami ezt a kedvtelenséget terjeszti..:D
   köszönöm szépeen! :3

   Törlés
 3. Csini lett! :) Azért az durva, hogy januárban a havas táj helyett még zöld a fű kandikál ki. :(
  A lakk-problémádat meg teljes mértékben meg tudom érteni, nagyon ismerős. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi Bella! :*
   Igen, én is hiányolom a havat, bár fotózáskor nagyon meg szokta nehezíteni a dolgom, egyszerűen megbolondítja a kamerámat (mert kint készítem a képeket), ezt a szülinapi manivadászos poszt is igazolja :D :(

   Pacsi, már hárman vagyunk a "télilakknemkedvelői" klubban! :D

   Törlés
 4. Wow, micsoda összetett mani! Én már elhatároztam, hogy előveszem sorban a régi lakkokat is, legalább feltűnik, ha valamelyik megbuggyant.

  VálaszTörlés