2016. január 9., szombat

Visszatekintés 2015-re

Sziasztok!
Úgy gondoltam, hogy ebben az évben én is készítek egy összefoglalót, a blog '15-ös esztendőjéről. Ezt talán kicsit későn teszem meg, de nekem kellett az, hogy le tudjam magamban zárni az évet, visszanézzem a saját fotóimat és, hogy annak boldog pillanatait, emlékeit még egyszer, gondolatban újra átéljem. Szóval megadtam a módját, így a blog 2015-ös évéről sem felejtkeztem el. Az elmúlt év összes posztolt manikűrjeit összegyűjtöttem egy mappába, és hónaponként csoportosítottam. Szerintem nagyon látványos a fejlődés az egyes manikűrök között, elképesztő, hogy ennyi idő alatt mennyi minden tud változni.
Remélem tetszeni fog nektek ez az összeállítás! :)


Január:
Ebben a hónapban született meg életem második nyomdázott manikűrje és ekkor jöttem rá, hogy a pontozó egy nagyon hasznos dolog...:D Február:
Részt vettem a 15. Manikűrvadászban, kipróbáltam a reversed stampinget és a nail chevronokat is.
Március:
Egymásra találtunk a kisecsettel és az akril festékekkel, emellett megkaptam életem első indie körömlakkját is: (Homecoming az ILNP-től)
Április:
Elindult életem első kihívása (amit teljesítettem is): a tavasz színei kihívás, melyet Thimmyke szervezett meg. Az összes fordulóját és a fotózást is imádtam!
Május:
A nyelvvizsga és az előrehozott érettségi miatt ebben a hónapban csak 2 bejegyzést tudtam publikálni, mégis ebből a hónapból került ki az egyik kedvenc manikűröm, melyet a tavasz színei kihívás 6. fordulójára készítettem.Az egyik legkevésbé kedvelt manikűröm is ebben a hónapban készült, melyet a 16. Manikűrvadászra kreáltam. 
Június:
A vizsgák után, vagyis a hónap végén ajándékoztam meg magam életem első CG-jével, és ebben a hónapban nyertem el először a 17. Manikűrvadászos gyümis körmeimmel a #naillandmani címet 
Júniusban indult el az együttműködésem a BPS-el, és egyből két fantasztikus nyomdalemezt tesztelhettem tőlük. Ez a felkeresés a blog történelmének egy óriási mérföldköve lett.
Július:
Ez a hónapom (ahogy az egész nyaram) sok sok utazásból, táborozásból és pihenésből állt. Csak egyetlen egy bejegyzéssel jelentkeztem, mely a 18. Manikűrvadász volt, amikor is Pankától választottam manikűrt.
Szeptember:
A nyári szünet után jöhetett a friss kezdés a második #naillandmani címem elnyerésével és a 20. Manivadász közzétételével.
Október:
Hagyományos halloweeni körmökkel, egy kis nyomdázással és a Gianna által inspirált leveles manikűrömmel indult el az őszi hangulatú manikűrök lavinája.
November:
A BPS-től újabb termékeket teszteltem: a kedvencem a jobb felső képen látható multikrómos, holo pelyhes lakk lett. A kézzel festett rókás manikűr volt az utolsó őszi nail art, majd a hónap végén indult el Thimmyke karácsonyi kihívása, melyre én is beneveztem. Ekkor hirdettem meg a blog 2. nyereményjátékát is.December:
A nyereményjátékot lezártam, melyen Barbit érte a szerencse. A kihívás természetesen folytatódott tovább, melynek minden fordulóját tejesítettem (2. kihívás: pipa!) és a karácsonyi Manivadászon is részt vettem, tehát ez egy mozgalmas, de emellett nagyon izgalmas hónap volt.Köszönöm, hogy velem voltatok 2015-ben: köszönöm a rengeteg szép szót, tanácsot, feliratkozást, türelmet és támogatást!
Remélem 2016-ban is velem tartotok!

4 megjegyzés:

 1. Élvezet volt végignézni a szép manikat!

  VálaszTörlés
 2. Milyen jó volt őket újranézni! Hasonló jókat kívánok 2016-ra is! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy élvezted a bejegyzést! És köszönöm Bella, viszont kívánom! :)

   Törlés