2016. február 14., vasárnap

Arrows

Sziasztok!
Már említettem a blogon, hogy nagyon tetszenek JauntyJuli munkái, követem őt az instagramon és youtube-on is. Tavaly a tavasz színei kihívás keretein belül egy epres manikűrt alkottam tőle újra, most pedig február 14-hez híven, egy Valentin-nap témájút választottam tőle. Az fogott meg a manikűrjében, hogy nem ordít róla az, hogy a szerelmesek napjára készült, nem úszik szívecskében, rózsákban és társaikban, szóval kicsit másabb, mint a többi, így pont megfelel az ízlésemnek :D
Na meg újból kihívás elé akartam állítani magamat...mint mindig.


Az alaphoz 3 lakkot használtam: Golden Rose 118., Kiko 359., és az Astor 272-esét, a Castle by night-ot. 
Ezután a nyilak megfestéséhez az új BPS-es ecsetemet használtam, amit tesztelésre kaptam a cégtől. 
Nagyon tetszik a külseje, a csajos színe és, hogy feldobták ezekkel az apró kis üvegkövecskékkel, szerintem így még egyedibb és professzionálisabb hatása van az ecsetnek + strapabíró a borítása, nem gyenge műanyagból készült, ezt a súlya is mutatja. A kupak is elég jól záródik, nem csúszkál fel-le magától.


Az ecset feje kb. 4 mm hosszú, szóval apróbb, pepecselős minták megfestéséhez kíváló, de ha vonalakat/csíkokat akarunk festeni vele, akkor már jobban oda kell figyelni, mert a rövidsége megnehezíti a dolgunkat, ehhez tényleg jobbak a hosszabb szálú ecsetek. 
Nekem még picit vastagnak tűnik, így a nyilak se lettek olyan vékonyak, ahogy én szerettem volna, de első használathoz képest jól szerepelt. Szerintem ez olyan ecset, aminek a használatát könnyen meg lehet szokni, másodjára már biztos egyszerűbb lesz vele a festés.



A nyilak megfestése után 10 percet vártam, ekkor a Moyrás gyémántfényű fedőlakkal fixáltam, majd a Rival de Loop mattító fedőlakkjával zártam a manikűrt. A mattító fedőlakkal nagyon elégedett vagyok, imádom az ecsetét, mint az összes Rival de Loop-nak. Nem híg az állaga, hamar megszárad és nem fényesedik ki 1-2 nap alatt.


Ha megtetszett nektek az ecset, akkor ITT tudjátok megrendelni, most 3.99$-ért, amiből lejön 10%, ha vásárlásnál beírjátok ezt a kuponkódot:



Hogy telt nálatok a Valentin-nap? :)
Szép hetet kívánok!

6 megjegyzés:

  1. Én is mindig ezzel az ecsettel festek. Imádom! :)
    Szuper lett a mani! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, a te bejegyzéseid miatt is voltam rá kíváncsi, ezért kértem a tesztcsomagba! :)
      Köszönööm! :)

      Törlés
  2. De jó lett, kicsit formabontó! Nálunk ez a nap olyan volt, mint a többi, semmi különös.

    VálaszTörlés