2016. március 27., vasárnap

Hímes tojás motívumot körmökre

Sziasztok lányok!
Nem akarlak feltartani titeket a pihenésben, ünneplésben, de mivel én nagyon szeretem mások ünnepi manikűrjeit nézegetni, úgy gondoltam, hogy megosztom veletek, hogy ezekben a napokban mit viselek a körmeimen. Ugyanúgy kíváncsi vagyok a tieitekre, majd kommentben küldjetek linket vagy írjátok le, hogy ti idén milyet készítettetek magatoknak!
Jó darabig töprengtem, hogy idén milyen manikűröm is legyen, és nagyon sokáig pasztelles árnyalatokban gondolkoztam, hiszen most (logikusan) mindenhonnan ezek a színek köszönnek vissza... Mégis valami különlegesebbet akartam, miután a tavalyi és az azelőtti évben is hasonló színvilágú körmöket láthattatok tőlem.
Az inspiráció végül az egyik tavaly festett hímes tojásomtól jött. Az alap indigó-lilás kék lakkom az Avon Matte Inky Blue-ja volt, és erre festettem meg a hagyományos hímes tojás mintát (ami utólag nézve szerintem kicsit zsúfolt lett...) egy fehér Orkide Artist (vékony ecsetű) körömlakkal.







Áldott Húsvétot kívánok nektek
 és a sonkazabálás után jó nagy pihenést! :D :)



7 megjegyzés:

  1. Nagyon szép manikűr, szerintem nem lett zsúfolt. A hímes tojás is úgy szép, ha rendesen be van díszítve, abszolút passzol a manikűröd hangulata az ünnephez. Neked is boldog húsvétolást! :D

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépséges lett,és így tökéletes ahogy van. Egyáltalán nem zsúfolt. :)

    VálaszTörlés
  3. Ó, akkor megnyugodtam, örülök, hogy tetszik nektek!
    Köszönöm szépen lányok! :) :*

    VálaszTörlés