2016. április 23., szombat

The touch of lilac

Az orgona az egyik kedvenc virágom. Szeretem az illatát, a gyönyörű kis apró virágait, az egyszerűségét, a finomságát, hogy nem tolakodóan, de mindent beborít....Utánozhatatlan.
Mivel csak pár hétig élvezhetjük a virágzását, úgy gondoltam tegnap, hogy megörökítem őket.
Manikűrt is készítettem, de nem csak a hagyományos lila-fehér színeket használtam, hanem egy kis sárgával is feldobtam az egyszerűen elkészíthető virágos manikűrömet, amit alapvetően ez a gyönyörű virág ihletett ( és részben Marc Jacobs Daisy parfümjeinek a kupakja... :D )
Na meg mikor használjuk a halvány, pasztell lila körömlakkokat, ha nem most...?
Most egy kis kitérő következik, úgyhogy nem kötelezek senkit, hogy maradjon, de aki megteszi, annak köszönöm szépen! :)

Gondolom észrevettétek, hogy jó pár hónapja elég kevés bejegyzést írok a blogra...Bevallom, nekem is hiányzik, régebben sokszor felüdülés volt az unalmas hétköznapokon kicsit kreatívkodni, körmözni, kimenni a kertbe és fotózgatni, de ez mostanában nem megy. Kevés a szabadidőm, miután a suliból hazaérek, sokszor elalszok, sok suli utáni óráim is vannak, és február óta a szombatjaim se voltak szabadok, (1-2 kivételével) mindegyiket Pesten töltöttem, hogy a német tudásomat fejlesszem... Rengetegszer gondoltam a blogra, de esténként már nem volt erőm vele foglalkozni. 
Most vagyok az utolsó hajrában, mint még sokan mások, hiszen május elején lesznek vizsgáim (kis érettségi és német érettségi) , úgyhogy nem tudok biztosat mondani a posztolással kapcsolatban, de miután túl leszek a megmérettetéseken, és ti is itt lesztek, azt hiszem számíthattok majd rám!

Ezalatt az idő alatt amúgy nyertem két nyereményjátékon: az egyiket Thimmykénél (Thimmyke lakk-kuckója), a másikat pedig Briginél (Brigi Dobszai's Life & Style) úgyhogy itt is meg szeretném köszönni nektek a csomagot lányok, nagyon nagyon örültem nekik! 
Még februárban jelentkeztem Jaunty Juli és a Winstonia közös Valentin-napi játékára, amin természetesen nem én nyertem, de amire egyáltalán nem számítottam az az volt, hogy a részvételért küldtek nekem 4 db nail vinylt a Winstonia Store-tól..! Ez nagyon figyelmes dolog volt, főleg egy ilyen neves cégtől és művésztől!  
A másik boldogságadagomat pedig németországi ismerőseinknek köszönhetem, akiktől 8 db P2 körömlakkot kaptam! Itt is köszönöm szépen nektek! ♥

Szép hétvégét
 és sikeres készülést kívánok a vizsgázóknak! :)


10 megjegyzés:

 1. De szép mani! Nagyon tetszik! :)
  Az én kedvencem is az orgona! :)))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, örülök, hogy tetszik Noémii! :) :*
   Úgy tűnik az orgonának nem lehet ellenállni... :D

   Törlés
 2. Fantasztikus lett a manikűröd!
  A nyereményekhez pedig gratulálok! :)

  VálaszTörlés
 3. Gyönyörű a manikűr és csodásak a fotóid!:) Gratulálok a nyereményekhez:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen Fanni! Nagyon örülök, hogy így tetszenek neked a képek! :) :*

   Törlés
 4. I am frequent visitor of your website as i love to read out the articles posted on your website. At the same time i request to post some great article on Study MBBS in Abroad Ukraine - Ternopil Medical Universityand similar as well. Thanks !!!

  VálaszTörlés
 5. Ezalatt az idő alatt amúgy nyertem két nyereményjátékon: az egyiket Thimmykénél (Thimmyke lakk-kuckója), a másikat pedig Briginél (Brigi Dobszai's Life & Style) úgyhogy itt is meg szeretném köszönni nektek a csomagot lányok, nagyon nagyon örültem nekik! gul ahmed lawn , lawn suits online shopping , lawn dresses online , pakistani designer lawn suits , pakistani cotton suits online , lawn collection , lawn suit design , new lawn collection , unstitched suits pakistani , lawn suits with prices

  VálaszTörlés