2015. március 4., szerda

Elegant, lacy nails

Sziasztok!
A napokban kezdtem én is rájönni, hogy az akril festék milyen egy klassz dolog! Nem csak művészeknek, festőknek, hanem nekünk, nail art mániásoknak is egy fontos kellék, mert sokkal hosszabb idő alatt szárad meg lapra kiöntve, mint a körömlakk, így nem lesz hamar nyúlós és sűrű az állaga és többször márthatjuk bele ecsetünket/pontozónkat a kiöntött kis mennyiségbe. Körmökön viszont elég hamar megszárad, szerintem hamarabb mintha körömlakkot használnánk és a fedőlakk se keni el, így majdnem minden szempontból tökéletes az akril festék minták rajzolásához. Azért csak majdnem, mert én nem tudtam vízzel javítani, ha kicsit megcsúsztam, de ezt még ki kell tapasztaljam, lehet, hogy másodjára működni fog.
Miután rájöttem ezekre a hasznos dolgokra, azonnal manikűrözéshez kezdtem, és végül ez a csipkés-virágos minta sült ki belőle:

Hello everybody!
In the past few days I started to realise that acryl paint is such a cool thing! Not just for artists, painters, but for us, for nail art maniacs is an important supply, because it dries much longer time on paper, than nail polish, so it doesn't became sticky and thick and we can dip our painting brush or dotting tool in the little amount of paint repeatedly. On nails it dries fast, plus I think it dries faster than using nail polish, and the top coat doesn't smudge it neither, so from almost every viewpont acrylic paint is the perfect for drawing patterns on nails. I said almost perfect instead of perfect, because I couldn't repair it with wet brush if I made a lil mistake, but I have to experience this, maybe it will works for the second time. It could be my fault.
After I realised these useful things, I started to make my mani immediately and in the end this lacy-flowery patterned nails turned out:


A fényviszonyok változóak egyes képeken, bocsánat

The light conditions are different on the pictures, sorry








Felhasznált eszközök:
Chanel 221 pink satin
Lidl-s fekete és fehér akril festék


7 megjegyzés:

  1. Nagyon szép!! Első próbálkozásnak meg tökéletes!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, nagyon örülök, hogy így gondolod, jól esik! :))

      Törlés
  2. Ez egyszerűen gyönyörű! Nagyon jól hangzik ez az akrilfestékes dolog, midnenhol ezt látom, viszont én még sosem próbáltam. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor itt az idő, én nem haboznék, tényleg ajánlom! :) És köszönöm szépen!Nagyon! :3

      Törlés
    2. Én is én is ajánlom! :D

      Törlés
  3. Woah gyönyörű! Javítani úgy tudsz, ha vízzel gyorsan az egész mintát letörlöd. Bár lehet hogy ez hatékonyabban fedőlakkon működik, mert néha ott marad egy halovány matt nyom utána.
    Én is ezért szeretem, mert gyorsan köt, és sokkal finomabb munkákat lehet vele csinálni! :))
    Na hajrá! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a dicséretet és a tanácsot, legközelebb kipróbálom! Azt hiszem nem ez volt az első akrilos manim :D

      Törlés