2015. május 7., csütörtök

A tavasz színei kihívás 4. - barack/korall

Sziasztok!
Folytatjuk tovább a kihívást, ez immár a 4. kör, és már csak 2 van hátra! El se hiszem, hamar eltelt ez az idő... :)
Sok sok Pinteresten eltöltött idő után fogalmazódott meg bennem, hogy most ombre manikűrt fogok készíteni, hiszen a korall és a barack szín szerintem nagyon szépen illenek egymáshoz, olyan igazi nyári, trópusi színek. A manikűr végül egy "indiai minták ,motívumok" irányba ment el szerintem, de nem is baj, készülődjünk csak a nyárra, a szünetre, hiszen az is nemsokára megérkezik! :)
A középső és gyűrűsujjamon lévő mintákat stamping decallel csináltam, de nem az egész minta került a körmömre, hanem kivágtam egy kis háromszög alakot, azt elhelyeztem a körmömön, majd pontozóval körbefutottam, a minta lezárásáért.

Hey,
We continue the challenge, and now this is the 4. round, we have only 2 left! I can't believe how the time flies... :)
After spending a lot of time on Pinterest, I decided to make an ombre manicure, because in my opinion the color peach and coral goes each other pretty well, they are really summery and tropical colours! In the end the mani went into an indian theme, but it's not problem, let's prepare for the summer, the holiday, because it's almost here!
On my middle and on my ring finger I made the pattern with the stamping decal technique, but I didn't put the whole pattern on my nails, I just cut out a rectangular shape, I put it on my nail and after all I run around with my dotting tool the close up the manicure. Let's see :)











A többiek munkái:

16 megjegyzés:

  1. Nagyon szép, az átmenet, az Avon lakk és az ötlet is tetszik, hogy háromszöges lett a minta. Jaj, nekem lenne ennyi türelmem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon köszi Audrey! :) Hát sokszor nekem sincs, pl. én általában csak a fél kezemre csinálom meg a mintát, de most volt erőm mindkettőre. :D

      Törlés
  2. Nagyon csini lett! :) nekem nagyon tetszik a végeredmény!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tetszik! Szép az átmenet és a minta is! :)

    VálaszTörlés
  4. Gyönyörű lett az átmenet és nagyon tetszik az ötlet is, a pontozós rész rakta fel az I-re a pontot szerintem! Csodaszép :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Óó köszönöm szépen nagyon a dicséreteket! :) pirulok :D

      Törlés
  5. Csodálatos lett:33 Imádom:))

    VálaszTörlés