2015. május 21., csütörtök

Tavasz színei kihívás 6. - almazöld/pisztácia

Sziasztok! :)
Bocsássatok meg, hogy kihagytam az előző kört, a mandarin/vanília párost, de nem fért bele sajnos, mert szombaton vizsgán voltam, vasárnap pedig versenyen. Azért így is örülök, mert az első kihívásban, amiben részt vettem, 1 híján minden témát sikerült teljesítenem! :) Azt hittem még ennyi se fog menni, de jó volt ez a rendszeresség, hogy tudtam, mindig csütörtökre fog kelleni egy poszt, és már napokkal előtte elkezdtem gondolkodni rajta.
Szóval itt is van a 6., és egyben utolsó forduló megvalósítása. Most kifejezetten élveztem a festegetést, sőt a fotózást is, úgyhogy remélem nektek is tetszeni fog a bejegyzés!

Hello! :)
I apologise for skipping the last round, which was the tangerine/vanilia combo, but it didn't fit in my "time schedule", due to the saturday's exam and the sunday's competition.  However, I'm glad, because this is my first challenge I took part in, I completed all of the rounds, except just one! :) I thought I won't be able to do this amount of manicures, but I liked the regularly posting, and I liked that I always knew I have to write a post for every thursday, so I started thinking about it days before.

Here is the 6. and last round. Now I especially loved the painting, and the photoshooting part too, so I hope you are going to like this post!










Nézzétek meg a többieket is! :)

15 megjegyzés:

  1. ez nagyon szép lett! :)

    Emma xx
    iemmafashion.com

    VálaszTörlés
  2. Hú, ez a NYC lakk kell! Nagyon teszik a manid!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem már őt se lehet sajnos kapni, pedig tényleg szép szín! :( és örülök, hogy tetszik! :)

      Törlés
  3. Gyönyörűséges! Nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon tetsziiik! :3

    VálaszTörlés
  4. Hú ez nagyon klassz lett. Olyan vidám, imádom :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jó lett a mani! Pont a napokban mentettem én is le egy hasonló mintát az inspirációs mappámba, ugyanezzel az almazöld alappal.

    VálaszTörlés