2016. május 16., hétfő

Tiny little roses

Sziasztok lányok!
Újabb hónap telt el, én pedig újból jelentkezem. Valami hihetetlen gyorsan ment el a fejem felett ez a 4 hét, de tényleg. Még magam se tudom megmondani, mi történt ezalatt az idő alatt, csak annyi maradt meg, aminek igazán örülök, hogy túl vagyok a kis érettségin, és az előrehozott német írásbeli érettségin. Nehezen tudom elhinni, még néha érzem a terhet a vállaimon, de ilyenkor emlékeztetnem kell magamat arra, hogy a nagyján már túl vagyok. Jó, persze ez a kis érettségi és a német érettségi nem hangzik olyan nagy dolognak... de számomra most ez volt az egyik lépcsőfok, amit át kellett lépnem, és nekem ez volt most a kihívás. Amúgy a német miatt már nem féltem annyira, mert tavaly voltam angol előrehozott érettségin (5 éves gimi, jee), inkább a kis érettségi miatt izgultam, mert az szóbeli volt, és az nekem nehezebben megy. Most már nincs olyan sok hátra, a német szóbeli és a jó év végi jegyekért a küzdés. Ezt már talán fél lábon is kibírom.
Ezt a mérföldkövet ünnepelve jelentkezek most egy vidám, rózsás manikűrrel a blogon is. Tegnap az egyik kedvenc körmös oldalamat nézegettem, Kristin Lacquerstyle blogját, aki gyönyörű apró virágos manikűröket szokott készíteni, így úgy gondoltam, hogy én is megpróbálok egy kis Kristin stílusú rózsás manikűrt összedobni. A virágokat úgy készítettem el, hogy először felvittem nagyobb kerek foltokban a rózsák alapszínét, majd száradás után árnyalatban hasonló, de sötétebb színű akril festékkel árnyékoltam a szirmokat, majd fehérrel adtam nekik egy kis fényt, csillogást. A levélkékhez egy egyszerű, de gyönyörű ánizs zöld lakkot használtam.
Veletek mi újság mostanában? 
Hogy telnek a napjaitok, heteitek?


Áldott Pünkösdöt és kellemes pihenést kívánok nektek a mai napra!


7 megjegyzés:

 1. Fantasztikus lett, amíg el nem olvastam, hogyan készült, addig azt hittem, hogy matrica vagy water decal. Tényleg szuper!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tényleg úgy nézett ki első látásra? :D Akkor ezt bóknak veszem, köszönöm szépen!
   Nagyon!! :)) :D

   Törlés
 2. Én is azt hittem matrica...nagyon wow!

  VálaszTörlés
 3. Újabb hónap telt el, én pedig újból jelentkezem. Valami hihetetlen gyorsan ment el a fejem felett ez a 4 hét, de tényleg. Még magam se tudom megmondani, mi történt ezalatt az idő alatt, csak annyi maradt meg, aminek igazán örülök, hogy túl vagyok a kis érettségin, és az előrehozott német írásbeli érettségin. lawn cotton suits , pakistani lawn suits for sale , pakistani lawn suits online shopping , lawn suits online , pakistani lawn suits price , pakistani lawn dress , pakistani cotton suits , designer lawn suits online , pakistani lawn suits wholesale , lawn suits sale Nehezen tudom elhinni, még néha érzem a terhet a vállaimon, de ilyenkor emlékeztetnem kell magamat arra, hogy a nagyján már túl vagyok. Jó, persze ez a kis érettségi és a német érettségi nem hangzik olyan nagy dolognak... de számomra most ez volt az egyik lépcsőfok, amit át kellett lépnem, és nekem ez volt most a kihívás. Amúgy a német miatt már nem féltem annyira, mert tavaly voltam angol előrehozott érettségin (5 éves gimi, jee), inkább a kis érettségi miatt izgultam, mert az szóbeli volt, és az nekem nehezebben megy. Most már nincs olyan sok hátra, a német szóbeli és a jó év végi jegyekért a küzdés. Ezt már talán fél lábon is kibírom.

  VálaszTörlés