2014. november 22., szombat

Éhezők viadala inspirált

Sziasztok!
Van egy cetlim a számítógépemre felragasztva, amire a manikűr tervek vannak felírva, amelyeket mindenképp meg kell csinálnom a közeljövőben. Kb. 1 hónapja írtam fel azt is, hogy mire elmegyünk megnézni a moziba az Éhezők Viadala 3. részét, el kell készítsek egy ilyen témájút is.
A filmet amúgy ma este néztük meg Lénával és egy másik barátnőmmel. Én személy szerint nem ájultam el tőle, sajnálom, hogy a híres filmek utolsó részét -azért, mert ugye nagy pénzeket kapnak a fejesek- mindig kettévágják, így az első részt ebben az esetben is sikerült jól el/széthúzniuk. Amikor ott ültem a teremben persze mindegyik pillanat, része, és jelenete tetszett, élveztem, mert már rég olvastam, de így összességében nem szólt sok mindenről. Nem akarom leminősíteni a filmet, mert könyvben imádtam a trilógiát ( és ott jobban ki volt dolgozva) és a szereplők is nagyon kedvesek számomra, az egyetlen bajom az, hogy két részben adják le, és szerintem az izgalmasabbik pont a 2. részben lesz, ami jövőre jön a mozikba. Lehet, hogy csak én vagyok elégedetlen... Az mondjuk majdnem minden esetben igaz, hogy a film nem tudja felülmúlni a könyves változatot, így nem is kellett volna jobbat várjak. Ettől eltekintve én ajánlom megnézni, ha tudtam volna, hogy nem lesz annyira nagy durranás, akkor is megnéztem volna, csak azért is, mert az Éhezők Viadala! <3
Szóval a körmeimet ma, a film előtt csináltam meg. Egy fekete alappal indult az egész, először a hüvelykujjamra a kört és bele a fecsegőposzátát festettem fehér temperával, és miután megszáradt, citromsárga vízfestékkel mentem át a fehérrel festett mintán, majd a madár szárnyait halvány barna vízfestékkel árnyékoltam. Ezután ütögettem fel a többi körmöm feléig az arany Essence 157 My fortune cookiet, és a körmeim végére egy kis Rival de Loop 08 red dragon és Golden Rose Holiday 59 is került ugyanezzel a szivacsos-felütögetős technikával.









Láttátok már az Éhezők Viadala 3. részét, a Kiválasztottat?
 Ha igen, mi a véleményetek róla? Ha nem, meg szeretnétek nézni? :)

Szép hétvégét!
Dóri


Mellékes infó azoknak, akik kedvelik az Essencet. Ma délután az Árkád Rossmannban ezt láttam. Méghozzá mindegyik termék le volt árazva, pl. a körömlakkok 299-re, és a szárazsampon 499-re.



18 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lett, tényleg! Nekem is tetszettek a könyvek, bár az utolsó nekem kissé túl ömlengős-tinilányos-amerikai volt, és annak is örültem, hogy a filmeket nem cseszték el... száz szónak is egy a vége, nálam is tervben van egy ilyen köröm a mozi előtt.:)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó lett :)
    Én tegnap láttam az első részét a mi mozinkban , nagyon tetszett :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszii Zsófi!
      Úgy tűnik sokan voltak ezen a hétvégén :D

      Törlés
  3. Szuper lett ez a manikűr :) A filmet még nem láttam, de kíváncsi vagyok rá, aztán ideje lenne már könyvben is olvasnom őket, mert odáig még nem jutottam el. Túl sok könyvem van felhalmozva :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, olyan jól esik, hogy mindig írsz! :)
      Könyvben sokkal sokkal jobb, tényleg megéri elolvasni!

      Törlés
  4. Nagyon jó lett! Én is pont múlt héten készítettem éhezők viadala manikűrt, jövő hétre van időzítve a blogon is. :D De a tiéd sokkal-sokkal jobban sikerült. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :))
      Kíváncsian várom, biztosan szép lett a tied!

      Törlés
  5. En sok mas emberrel ellentetben nem vagyok oda az ehezok viadalaert. Az elso reszt vegigneztem. A masodikat mar inkabb kihagytam. Szerintem a harmadikat sem fogom megnezni. :)
    A manid viszont valami irto szupiii lett. Nagyon tetszik. A gyurusujjad csodas lett! :3

    VálaszTörlés
  6. Egyáltalán nem baj az, én se vagyok oda mindegyik felkapott filmért/sorozatért. :)
    Ja és az én legjobb barátaim se "kedvelik" az Éhezők Viadalát, de ők annyira, hogy még az elsőt se nézték meg. :D
    Köszi szépen Noémi! :) <3

    VálaszTörlés
  7. This is a great product review and i always love nails beauty.

    http://www.fashionculturediary.blogspot.it/

    VálaszTörlés
  8. Wow, those nails are rad! Would you like to follow each other on GFC?! Let me know and follow me on my blog, I will follow you right back on both GFC and Bloglovin!
    xx
    Annie
    www.the-lostangeles.blogspot.com

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh, thank you so much! :)
      I checked your blog, you have great pictures and outfits! I really like your style and the streets in England make the pictures even better! You are so lucky, i would live in England so bad :)
      I followed you on GFC!
      xx

      Törlés