2015. február 23., hétfő

Do you want a latte?

Sziasztok!
Tegnap sokat gondolkoztam, milyen manikűrt készítsek el, hiszen már a tél végén járunk és hamarosan itt a tavasz is, így nehéz volt a döntés. Végül a Lénától kapott "kávés" MoYou lemez akadt a kezembe, amit eddig még nem nagyon használtam (ejnye-bejnye...!). Mindenképp jó döntés volt ezt a lemezt használni, mert szerintem a mostani hangulat(om)hoz, időjáráshoz tökéletes, az meg már csak mellékes, hogy imádok kávézni, forró csokizni.
Nyomdázásban még mindig nem vagyok jó, tudom, van mit gyakorolni, de azzal vigasztalom magam, hogy mindenki így kezdte (ugye? légyszi mondjátok, hogy igen...! :D ). Nyomdázás után a gyűrűsujjamra megfestettem a kis latte-s poharat, természetesen tejszínhabbal a tetején és a pohár/bögre közepére a mini felirat reversed stamping technikával készült.

Hey!
Yesterday I was thinking a lot about what type of manicure should i make, but the decision was hard, because it's the end of winter and spring is almost here. Finally I found my coffee themed MoYou plate, which I got from Léna (other editor and bf), but I didn't use it a lot. Anyway, it was a great decision to use this plate, because I think it matches with with my and others mood too, it's perfect for this weather, and of course I really like coffee and hot chocolate.
I'm still not good at stamping, I know I have to practice, but I'm consoling myself with this saying: everybody started somewhere. After stamping I painted the little cup of the latte on my ring finger, naturally with the whipped cream on top and the mini label: "latte" was made with the reversed stamping technique.


Felhasznált eszközök:
Golden Rose Rich Color 76.
Chanel 333 Madness
Lora nude színben
MoYou Cookbook 036 megjegyzés: