2014. április 6., vasárnap

Az első franken lakk :)

Sziasztok!
Már hónapokkal ezelőtt benne volt az agyamban az ötlet, miszerint frankent kéne csinálni.
A héten volt is rá időm, így elkezdtem kutatni a lakkjaim között, hogy legyen üvegem is.Így lett az áldozatom egy kb. hat éves Avonos lakk, ami kenhetetlenül folyékony volt már, és néhol csomós.(Festményt csináltam belőle elég gáz lett, de lehet rá mondani hogy absztrakt mű :D)Miután kiürítettem és kimostam az üveget, kerestem, hogy miből kéne csinálni.Így történt meg az a "baleset" ,hogy körülbelül (most ez három percnyi számolásomba került :D) hat lakkból gyártottam le a "szörnyetegemet".
Kicsit sok lett benne a fekete, amit már eléggé bánok, de végül is gyönyörű lett. Engem az orosz-kék cicák bundájára emlékeztet, csak az nem csillog.


Tartalmaz egy kis Orly Halley's Cometet, Lunar Eclipse-t, It's Not Rocket Science-t, Aqua Violetet, sima fekete lakkot, és Always In My Mint-ot. (mindegyik lakkot meg lehet nézni a blogon, fent van mind, kivéve a fekete lakk.)
(Már öt perce bámulom a blogspot kezelőfelületét, és rájöttem hogy most valószínűleg azt hiszitek hogy megőrültem, hogy ennyi szép lakkot összekevertem és szörnyet csináltam belőlük, de nekem tetszik :'D.)


A körmömön éppenséggel így néz ki.

Nektek hogy tetszik?

2 megjegyzés: